![]() |
Citata:
|
greitai jus cia visa rida nustatot is foto :) reiktu burejais jum dirbt
|
tai jau taip :) is kavos tirsciu turbut chebra varo :)
|
Citata:
Sita mersa juk is silberauto pirko. As pats ji buvau nuvaziaves apziureti. Viskas ten su juo gerai. Nemanau kad silberauto uzsiimines tokiom nesamonem kaip ridu sukinejimas :) o tas kuris gulasi kryzium del tos ridos atsukimo tai gal geriau lai patyli, bo nusisneka ir pats to nejaucia :) |
naujesniu metu mersuose visai kitokia oda vairam naudojama,ji labai greit nusitrina,pati oda arba dazai,tai kad pagal tokius dalykus sprest nesamone ;) as pirkes CLK tikrai ideali masina buvo,apie 120-130k begus,vairas idealus,servisai ir t.t.dabar su ja pravaziavo Lietuvoje per 2metus apie 20k tik,o vairas nusitryne ziauriai :( man tai galioja taisykle,kad mersa reik pirkt pagal stovi o ne rida ;) aisku visada buna isimciu :)
|
as savo pirkdamas ziurejau irgi i stovi,o ne i rida.....o vaziuoti pirkti ir ziureti i rida,yra nesamone,nes perziurejau per keleta dienu 5 masinas,ir visos atsuktos.Salonas pats isduoda save.oi tie lietuveliai :) O kad ten silberis nesukineja ridu ir panasiai,tai reiktu buti labai naiviam,visi cia ta pati suda daro,kad tik parduoti.Kaip vienas sake ,pirkau MB BRC ,nieks nesukta,bet mersas pats sneka uz save :)
|
Citata:
Isvis reiktu ridos sukinejima prilygit dokumentu klastojimui ir uztraukt baudziamaja atsakomybe, nes cia yra grynu gryniausias sukciavimas :) Aisku patys pirkejai kalti kad tik i rida ziuri :) |
Citata:
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengv...e220/id-855653 ryt draugas sita paziures,nes turguje bus,tai gal kas gausis...sake salonas tikrai nenutrintas,ledas...pirkes pries 2 metus is italu,is Alytaus parsivare nuo tralo pasiemes...sake keites jam vaziuokle prieky ir turbina,daugiau nieko nedares...su tais ratais volais ima sake 7.5 litro kuro. |
Citata:
O del ratu - tavo ratai irgi china taiwan? Kaip sekasi balansuot? |
Nu pas mane irgi pavaru riciagas biski apsitrynes, bet rida nesukta... 180k.km, aptarnauta irgi merso centre, tai visa istorija serviso knygoj yra.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:41. |