MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W210 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=201)
-   -   W210 ar yra gamykline signalizacija bazineje komplektacijoje? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=4731)

baltavarna 2010-06-13 17:32

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 86675)
pasiziuri pagal VIN koda ir matai kas ideta :) pas mane pvz raso,papildoma signalizacija.pas mane originali su garsu,nors ir pultelio net nebuvo ;) po to dar idejau viena leituvoj

OK.
Va dabar tai tikrai kvailas klausymas. Kas tas "VIN" kur jį man rasti ir kur žiūrėti kas komplektacijoj :geda:

Tomskis 2010-06-13 17:37

spaudi forumo virsuj IESKOTI ivedi ieskoma zodi, siuo atveju VIN, ir suzinosi kas tas yra ir kur pasiziuret komplektacija :)

driuliauskas 2010-06-13 17:42

Citata:

Pradžioje rašė baltavarna (Post 86676)
OK.
Va dabar tai tikrai kvailas klausymas. Kas tas "VIN" kur jį man rasti ir kur žiūrėti kas komplektacijoj :geda:

vin - vehicle identification number. pa litovski - kebulo numeris. rasi techniniame pase. tikrini www.elcats.ru

cabrys 2010-06-13 17:45

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 86677)
spaudi forumo virsuj IESKOTI ivedi ieskoma zodi, siuo atveju VIN, ir suzinosi kas tas yra ir kur pasiziuret komplektacija :)

Pries siulydamas, pirma pats pabandyk ir paziurek ka ismes :)

woodoooo 2010-06-13 18:12

taigi paaiskinu pas w210 originali signalke yra imo ira uzrakinat nepypsi sumirksi tris kartus (taip ir turi but) atrakinat nepypsi sumirksi viena karta sirena tokia kaip signalas stovi po sparnu priekyje is keleivio puses( kaitys sparnas turbut skaitosi) atidarius duris su raktu ( nu atrakinus) su ijungta signa pradeda keiokt. nzn kaip pas kitus bet pas mane gamykline signa dar ir su judesio ir turio davikliais stovi virsuje virs dirzu. draudziant kasko viskas tiko reikejo tik idet autonomine sirena kuri krioke nuemus klemas akumo.

Tomskis 2010-06-13 18:15

pas mane nei judesio davikliu nei sirenos. gal kazka ir buvo sirena nzn, o gal ne pas visus buvo.

eSaS 2010-06-13 18:39

o kam kaukia masina kai akuma nuemu ? :)

woodoooo 2010-06-13 19:28

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 86686)
pas mane nei judesio davikliu nei sirenos. gal kazka ir buvo sirena nzn, o gal ne pas visus buvo.

turi but gal islupta. pabandyk uzrakint su signa ir atidaryt duris su raktu.

Citata:

Pradžioje rašė MB Fan Forever (Post 86692)

jei vagys bandytu nuimt akuma atjunginet signa ir panasiai ta sirena nuo nieko nepriklausoma ir kauks visalaik.

Tomskis 2010-06-13 19:37

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 86699)
turi but gal islupta. pabandyk uzrakint su signa ir atidaryt duris su raktu.

bandziau, nei sumirksi avarinis nei kaukia, ir atsirakina tik vairuotojo durys arba bagazine, centrinis nesuveikia.

Rolikas 2010-06-13 19:48

Citata:

Pradžioje rašė MB Fan Forever (Post 86692)

kaukia tems pas kuriu stovi autonmine sirena dar raktelis mazas turi but prie raktu prikabintas. Cia kalbant apie neoriginalias signalizacijas.

O apie gamikline signalizacija tai ji vadinasi ( EDW ) CODE (551a) Anti-theft alarm system (ATA) stovi automobiliose kaip papildoma opcija, Kartu salone turi but turio daviklei, automobilio posvirio daviklis, ant centrines konsoles buna sumontuotas jungiklis su posvirio ir turio daviklio atjungimu, na ligtais taip yra jai neklistu. :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:22.