![]() |
Citata:
OK. Va dabar tai tikrai kvailas klausymas. Kas tas "VIN" kur jį man rasti ir kur žiūrėti kas komplektacijoj :geda: |
spaudi forumo virsuj IESKOTI ivedi ieskoma zodi, siuo atveju VIN, ir suzinosi kas tas yra ir kur pasiziuret komplektacija :)
|
Citata:
|
Citata:
|
taigi paaiskinu pas w210 originali signalke yra imo ira uzrakinat nepypsi sumirksi tris kartus (taip ir turi but) atrakinat nepypsi sumirksi viena karta sirena tokia kaip signalas stovi po sparnu priekyje is keleivio puses( kaitys sparnas turbut skaitosi) atidarius duris su raktu ( nu atrakinus) su ijungta signa pradeda keiokt. nzn kaip pas kitus bet pas mane gamykline signa dar ir su judesio ir turio davikliais stovi virsuje virs dirzu. draudziant kasko viskas tiko reikejo tik idet autonomine sirena kuri krioke nuemus klemas akumo.
|
pas mane nei judesio davikliu nei sirenos. gal kazka ir buvo sirena nzn, o gal ne pas visus buvo.
|
o kam kaukia masina kai akuma nuemu ? :)
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
O apie gamikline signalizacija tai ji vadinasi ( EDW ) CODE (551a) Anti-theft alarm system (ATA) stovi automobiliose kaip papildoma opcija, Kartu salone turi but turio daviklei, automobilio posvirio daviklis, ant centrines konsoles buna sumontuotas jungiklis su posvirio ir turio daviklio atjungimu, na ligtais taip yra jai neklistu. :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:22. |