MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos Apie Konkrečius Mercedes-Benz Modelius (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=153)
-   -   W210 2.9 arba 3.0TD pirkimas, reikia patarimo (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=5437)

Edgis 2010-10-03 21:12

Ok :wave:

Shapalas 2010-10-03 21:14

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 102139)
Ok :wave:

o ka manai is aprasymo mano ir foto apie ta sidabrini?

Edgis 2010-10-03 21:20

Citata:

Pradžioje rašė Shapalas (Post 102141)
o ka manai is aprasymo mano ir foto apie ta sidabrini?

Neveikia tik kondicionierius ar išvis nepučia oro? Na iš foto atrodo pusėtinas toks:) Na nežinau, nečiupinėjau, tai kažką pasakyt sunkoka:) Pažiūrėt priekinius stakanus, jie ten realiai ant 8 taškų laikosi, tai mėgsta trūkinėt:) Daugiau pasakyčiau pamatęs gyvai:wave:

Tomskis 2010-10-03 21:20

neimk to classico, nevertas jis prasomu pinigu. Perekupas ji pardavineja, reiskia grabas, metai 1995, technikine balandi baigsis, clasicas, plikas, pilna uz tokia kaina elegancu ir dar su oda, su laiku vistiek uzsinoresi navarotu, noresi ir oda isidet ir jis tau atsistos daugiau nei manai

Shapalas 2010-10-03 21:35

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 102143)
Neveikia tik kondicionierius ar išvis nepučia oro? Na iš foto atrodo pusėtinas toks:) Na nežinau, nečiupinėjau, tai kažką pasakyt sunkoka:) Pažiūrėt priekinius stakanus, jie ten realiai ant 8 taškų laikosi, tai mėgsta trūkinėt:) Daugiau pasakyčiau pamatęs gyvai:wave:

tik kondicionierius neveikia o seip pucia ir pan :))) bet nesaldo

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 102144)
neimk to classico, nevertas jis prasomu pinigu. Perekupas ji pardavineja, reiskia grabas, metai 1995, technikine balandi baigsis, clasicas, plikas, pilna uz tokia kaina elegancu ir dar su oda, su laiku vistiek uzsinoresi navarotu, noresi ir oda isidet ir jis tau atsistos daugiau nei manai

zinau kad perekupas as ji jau surades buvau ir susitares buvau vakare paimt bet nespejau, uz 7500 nusipirko, na oda manau susidesiu pats su laiku, kad nieko daugiau nera uz tokius pinigus, kiek ieskojau..... tomski gal nori padet rytoi rimtai ji apziuret? :)

Edgis 2010-10-03 21:40

Citata:

Pradžioje rašė Shapalas (Post 102147)
tik kondicionierius neveikia o seip pucia ir pan :))) bet nesaldo

Na žiūrėk, aš sutikčiau su Tomskiu:) Classic yra classic, mane vien tas ryžumas salone jau pykina :yucky: ir įranga skurdi:( Na jei būklė gera, tai galima nusileist tam:) Geriau jau sveikas Classic, nei miręs Avantgarde:D Žiūrėk kurio būklė geriausia (ar bent jau geriausiai atitinka kainą:)) ir tada jau griebk:wave:

Tomskis 2010-10-03 21:40

galim apziuret, skambink, telefonas po parasu. bet sakau tau is savo durnos patirties, nereikia tokio pirkt. as irgi nusipirkau plika, poto jau nori daugiau daugiau, nori jau kad butu avangardas, kisi kisi su laiku pinigus, ir ta masina tampa auksine. is pradziu atrodo uztenka ir tokios, bet poto pats nepastebi kiek pinigu sukisi

Shapalas 2010-10-03 21:43

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 102151)
galim apziuret, skambink, telefonas po parasu. bet sakau tau is savo durnos patirties, nereikia tokio pirkt. as irgi nusipirkau plika, poto jau nori daugiau daugiau, nori jau kad butu avangardas, kisi kisi su laiku pinigus, ir ta masina tampa auksine. is pradziu atrodo uztenka ir tokios, bet poto pats nepastebi kiek pinigu sukisi

oki, rytoi paskambinsiu apie pietus :) ta masina randasi netoli boksto tv , ten prie iki ir maximos :) galesi prilekt?

Tomskis 2010-10-03 21:44

galesiu

Joshua 2010-10-03 23:46

Pasivazinesit man regis bereikalingai :D jau vien is nuotrauku nuo tokio begt kuo toliau.. o kai paziuresit rimciau tai ten bus manau siurprizu. Plius trilitris salerkos pavalgys nemenkai, o traukos pas ji neocen. 2.9 td ieskok arba 2,5 td :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:23.