![]() |
Citata:
|
Citata:
P.S. alaus negeriu, girą mėgstu:taip: |
Citata:
Geriau tu alu gerk, pigiau man bus. Isivaizduok kiek man reiks giros nupirkt kol tave prigirdysiu :blush::blush: |
Citata:
|
Citata:
kai lietuvos guzai sumastys ivesti euro normas tada paziuresim kaip visi atgal krausis egr :) |
vat ir mane uzpuole egr bedos ant 2.7cdi w210 neuzsidaro EGR bent jau ta rodo diagnostika ir vazinejo kaip garvezys koks :) Pats voztuvas svarus gali jis ten buti susidevejes ar kas ? nes su vakumais viskas tvarkoj va radau kaip atjungt ta egr reiks siandien pamegint http://www.mbworld.org/forums/e-clas...sable-mod.html
|
Citata:
Man buvo ,kad vienas ''meistrelis'' plove,tipo ''duok pinigus - isploviau''.Nuvarius pas kita ,jo zodziais sakant,''lupau viska kas susije su egr ir svariai mazgojau'' dingo visas juodas sleifas is paskos. Tiesa, skaiciau apie atveji ,kai zmogelis keite ir mazgojo viska kas buvo imanoma ,o egr'o blogo veilimo paslaptis buvo- pasilpusi spyruokle.Atseit isiurbiamo oro jega atverdavo voztuva... |
viskas ten svaru pats ploviau , tai net testa vakar egr darem kur per kompa tu ji gali atidaryt ir uzdaryt tai gal is kokio 10 kart uzsidare paskui vel nebeuzsidare, nes ir slanga nuemus (is interkulerio) matosi kad jis davus gazo neuzsidaro... tai va bandysiu varzu palituot siandien vakare
|
a nu matai cia kazkoks krutas egr CDI motoruose, senuose tai slangeli uzglusinai varzta uzkises ir baigta :)
beje juozai, cipuotas motoras visada daugiau dumina :) |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:51. |