MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Bendras (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=168)
-   -   Idomus dalykas su W202. (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=5652)

Tomskis 2010-11-02 07:35

bagazinej slangute tai yra kuro nutekejimas, prie bako kamscio skylute, yra, kai kuras per virsu bega tai bega ne ant sparno o i ta skylute, ir tada per ta slangute bagazineje isbega po masina. jei pasilenksi pamatysi ta slangute islenda is dugno. o as nzn kur dyzelije tas alsuoklis, bake tai tikrai nera, buvau perpjoves baka. apacioj tik filtras, virsuj plude, sone kamstis. nebent kazkur tarp bako ir motoro :) o benzinis bakas irgi toks pat, buvau perpjoves

xrs 2010-11-02 16:16

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 106648)
bagazinej slangute tai yra kuro nutekejimas, prie bako kamscio skylute, yra, kai kuras per virsu bega tai bega ne ant sparno o i ta skylute, ir tada per ta slangute bagazineje isbega po masina. jei pasilenksi pamatysi ta slangute islenda is dugno. o as nzn kur dyzelije tas alsuoklis, bake tai tikrai nera, buvau perpjoves baka. apacioj tik filtras, virsuj plude, sone kamstis. nebent kazkur tarp bako ir motoro :) o benzinis bakas irgi toks pat, buvau perpjoves

Per ta slangute isbegtu tiesiai i bagazine ant akumo. Tikrai ten ne nubegimui.

ldalius 2010-11-02 16:23

kur šlangutė prie akumo ateina ten yra alsuoklis akumuliatoriui

Tomskis 2010-11-02 18:31

kadangi pas mane akumas ne bagazinej, tokio dalyko nera, bagazinej matosi tik slangute kuro nubegimui, ji vientisa. seip w124 ir w210 bakai vienodi, manau w202 irgi toks pat bakas

ldalius 2010-11-02 18:56

w202 akumas stovi bagažinėj, o bakai skiriasi: w124 stovi už galinės sėdynės stačias, w202 kabo apačioj po galine sėdyne ir tarp kitko ten ne vienas bakas, o du bakai po 30 litrų talpos. Koks bakas stovi w210 nepasakysiu kad nemeluočiau

Tomskis 2010-11-02 18:57

aaa ,as galvojau kad irgi uz sedynes stovi . tada reiskai w202 isimtis, ir as nieko apie ji nzn :) w124 tai galiu gincytis iki pamelinavimo :)

ldalius 2010-11-02 19:02

kaip aš apie w124 ir w202 :bounce:

ir netgi w202 skiriasi galinė sėdynė atskiruose modeliuose - vieniem ta sėdynė susilanksto kaip universalo ir gali kišti nors ir lentas per bagažinę iki priekinių sėdynių, o kitiems sėdynės atlošas vientisas ir už sėdynės yra metalinė pertvara.

Tik va dar neteko išsiaiškinti kaip w202 kuras persipumpuoja iš bako į baką, o neteko nes dar reikalo nebuvo.

Tomskis 2010-11-02 19:13

kogero kaip furoj, mazas vamzdelis juos jungia.

ldalius 2010-11-02 19:21

per apačią nejungia niekas. Jungia per viršų, o tokiu atveju tada turėtų būti kažkoks siurbliukas apie kurį teko skaityti kažkuriame forume kad lygtai toks stovi w210 arba aš klystu. Bet ten žmogus rašė kad kai jis nedirbo tai siurblys traukė kurą su oro burbulais

mbe290td 2010-11-03 09:30

Citata:

Pradžioje rašė Zencik (Post 106607)
Bake susidaro labai didelis vakumas. Ar taip turi buti ar ne? Na tai yra kai kamsti atidarai isiurbia ora toks jausmas.

Turejau tokia problema,buvo užsikišes alsuoklis 210 td, po ilgos kelionės nebeužsivesdavo, nes kura atgal į baką vakumas nusiurbdavo. Tai iš pat pradžių po kelionės kol variklis dirba nueidavau ir kamštį atidarydavau, tai kartais net su abiem rankom traukt reikdavo kiek vakumas būdavo ir net girdėdavos kaip pats bakas atsitiesina. Su gražteliu 2mm skylutę bako kamštyje pragrežiau, ir jau kokie 1,5metų kai tos problemos nebėra.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:47.