Finalfour |
2010-11-04 16:22 |
Citata:
Pradžioje rašė Tomskis
(Post 107060)
pries draudziant jie ivertina ta dalyka, tai kad pigiai apsidraust nepavyks , nes zino kokios dalys yra vagiamos. beje sian maciau vilniuj w211 be moldingu. DDS numeris atrodo
|
Ne nemaniskis :) O istroijos tesinys toks: Siandien nusipirkau priekinius parktronikus su moldingais. Uz viska sumokejau 500 Lt. Pirkau aisku is vagies. Skelbiu.lt susiradau, susikambijau, zodziu atejo toks visas melunom venom, vagiu vagiukas, i siuskliu maisus susukes. Sidabriniai buvo, bet ne mano, nes apibraizymu daugiau. Tokiam tik i snuki ir nueiti. Bet zinai... prase 600, sakau durnas tu gal, nuhujarinti visi, 500 max duodu. Tai nusiledo. Sako, tipo tevas is vokietijos parveze. Taip.. tevas, blin. Aisku, galima buvo griebti ji, sakyti mano, kviesti mentus... bet ka irodysi... nezinau. Esu pakankamai taikus zmogus, be to akivaizdiai ne mano. Nors, galima rekti kad mano :)
Apsidrausiu kasko, ir kas, vel nulups, vel laikas. Zodziu gerai kazkas sakete, kad gal geriau be parktroniku nusipirkt moldingelius. Bet ir tai nepades - ieskodamas nete pilna maciau kur pardavineja ir moldingus, kuriems nenumatyti parktroniaki. Resikia, lupa ir situs. Zodziu... Dabar reiks kreiptis i Tech1 kad prijungtu juos atgal, nemanau kad ten bus sudetinga kazkas :) Ir draust kasko, kas belieka....
P.S. Srotuose visur gieda 1000 lt uz viska, minimum.
|