MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W202 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=207)
-   -   W202 c220D užgesta šaltas variklis (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=5772)

Renčius 2010-11-16 10:48

paskaitinejau internete, panaseja ir man i kuro siurbli :/ kur jis randasi?

Darius 2010-11-16 10:49

Dar patikslinu: uz vairo stiprintuvo siurblio jis stovi tam paciam mazdaug aukstyje, po isiurbimo kolektoriumi(juodas plasmasinis vamzdis)

Renčius 2010-11-16 18:35

o gal kas zinot nuo kuriu metu tiksliai ejo lucas siurbliai? nes man rodos, jog senesniuose buvo montuojami bosh.

ldalius 2010-11-16 19:00

2,2 dyzeliniams motorams LUCAS ėjo nuo pat 93 metų iki kol pradėjo gaminti 2,2CDI, o 2 litrų motorams BOSCH ėjo iki 95.10, o paskui ir jiems iprūdyjo LUCAS

Tomskis 2010-11-16 19:33

jeigu EDC uzsidega, reiskias siurblio elektrinej daly problema. bus siurblys, remontuot kainuos tiek pat ar net brangiau nei pasikeist i bosch siurbly, todel siulyciau perverst foruma, yra kas keicia i bosch, jei gerai atsimenu tai apie 900lt, ir tavo problemos baigsis visiems laikams. nes nusipirkus kita Lucas siurbly (o reiks dar papluset kad rasti nusipirkti), nezinosi ar jis tau tarnaus metus, ar kita diena irgi suges.

xrs 2010-11-16 19:39

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 109599)
jeigu EDC uzsidega, reiskias siurblio elektrinej daly problema. bus siurblys, remontuot kainuos tiek pat ar net brangiau nei pasikeist i bosch siurbly, todel siulyciau perverst foruma, yra kas keicia i bosch, jei gerai atsimenu tai apie 900lt, ir tavo problemos baigsis visiems laikams. nes nusipirkus kita Lucas siurbly (o reiks dar papluset kad rasti nusipirkti), nezinosi ar jis tau tarnaus metus, ar kita diena irgi suges.

Tegul pirma issiaiskina kur problema, o jus jau siurbli nauja jam kisat. Ka bendro kuro siurblys turi su siltu/saltu motoru? Jei blogai jis veikia, tai motorui padirbus/pasilus, jis taip pat sekmingai blogai veiks, o cia priesingai Jei yra oro nemazai, tai pirma susitvarkyt sita problema ir kazkodel itariu, kad gyvens dar siurblys ilgai ilgai.

O EDC turbut uzsidega, nes uzgeso variklis ir tiek.

ldalius 2010-11-16 19:44

teko vizualiai studijuoti LUCAS siurblį, tai ten tarpinių tarpinėlių o joi joi ir neatmetu galimybės kad gali ir siurblys oro prisitraukti per naktį, tačiau jei akivaizdžiai matosi šlangose oro burbulai tai ir pradėt reikia nuo oro burbulų šalinimo, o paskui kiti dalykai

Tomskis 2010-11-16 19:47

EDC neuzsidega jei variklis uzgesta :) edc dega kai problema elektrinej daly, su oru nieka bendra. pas mane irgi dege EDC paskutiniu metu, bet oro nebuvo ir vaziavo tvarkingai, tik trauka sumazejo :)

Renčius 2010-11-16 19:53

ryt bandysiu uzsukt i servisa, ziuresim ka jie pasakys, siandien jau nebespejau. cia dar truputi "of topic" kaip del virsutinio kaires puses sarnyro keitimo? kokios kainos ar daug darbo? na, bent taip siandien kai variau techinikine pasake: siek tiek kliba virsutinis sarnyras, dar nerasysiu, bet del saves pasikeisk. :bounce:

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 109605)
EDC neuzsidega jei variklis uzgesta :) edc dega kai problema elektrinej daly, su oru nieka bendra. pas mane irgi dege EDC paskutiniu metu, bet oro nebuvo ir vaziavo tvarkingai, tik trauka sumazejo :)

nezinau kaip pas mane su ta trauka, turiu ta mersa vos kelios dienos tai nelabai yra su kuo palygint. :D tik ka pasakyt galiu, kad siltas traukia geriau.

ldalius 2010-11-16 19:57

aš pas žmoną w202 restauravau viršutinį - nuėmus šakę su visu šarnyru restauravimas šarnyro kainavo 40 Lt

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:19.