![]() |
Sutvarke Anyksciuose, kainavo 200lt, o uztruko vos kelias valandas, dar pries tvarkydami pasake, kad jiem nesunku pakeist, bet garantuotai ne cia beda bus :D
Tai jei jus nebutumet pasake kame beda, tai dar ir dabar buciau nesusitvarkes, dekuj :) |
W210
galineje pakaboje kartais kazkokia trauke sustuksena, lig kazkas mustu i kebula, bei kartais stabdant toks stuktelejimas lig i kebula, galas atrodo ne toks stabilus koks turetu buti. Ziurejau is duobes lig gumos sveikos, gal nepastebejau. Kokia trauke del sito gali buti kalta ?[IMG]http://i1081.photobucket.com/albums/...japodveska.jpg[/IMG] |
visos man jos panasios, bet del vienos tai tikrai man plaukiojo galas po kelia, o stuksent sitoj pakabos gali daug kas, kad ir tilto laikanciosios gumos
|
Citata:
|
Dar pasiziurek duslintuva, gal jis kur dauzosi i kebula?
|
Citata:
|
Pabandyk i technikini nuvaryt, man ten visad gerai ispurto masina ir pasako kas kurioj vietoj barska, arba pats pakabines masina pabandyk rata paklebint.
|
Citata:
|
pakeli ant donkrato ta puse, pats palendi po mashina, pasodini,kokia baba ir lai gazuoja ir stabdo. Manau pamatysi,kas barshka,-stebuklu juk nebuna.
P.S katik sesuo skambino, lietuvoj buvo tris savaites ,sako telikas neberodo. Sakau pazhiurek ar laidai ikishti, sako juk manes namie nebuvo,kas juos ishtraukt galejo ? tada uzhklykiau velnio balsu,apie stebuklus papasakojau.... po 5 min. skambina, sako nu jo,rozetes kishtuka pajudinau ir pradejo rodyti :) Man stebuklai yra mikoschemos viduje, o varzhtai visokie ant 13 ir 16 , ten stebuklu nebuna :xx::xx::xx: |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:49. |