![]() |
jei jau nuluzo tai jau jo, bet maniskis meistras issuko kai nenulauzes dar, kiti nesuko nes sake gali luzt, o jei nulus, tai reiks lupt galva ir grezt.
|
nū db išgazdinote su tom žvakėm, bet ką padarysi teks bandyti atsargiai atsukinėti.
|
Sveiki
Sveiki,atejo salciai ir bedos is paskos..Pastovejo masina 2 dienas nekurta ir fsio..nebesikuria..kuras neuzsales nors ir vasarinis starteris suka kuo puikiausiai o variklis nk..ka daryti?
|
Citata:
|
Na nupirkau pakaitinimo žvakės tj eisiu keisti, šiandien sunkiai mano užsikurė, tėvo opel frontera garaže stovėjo ir vos vos užsivėde ;DDD
|
as saviskio cdi irgi negaliu uzkurt , dingsta kuras is filro kazkokiu mistiniu budu per abratke :( bet db pripyliau filtra pilna kuro ir sukau gal kokiu 20 min net negriebia nesuprantu kas gali buti, juk turejo nusiorint....
|
man siandien uzsalo kuras, atsildziau masina ir vel gerai, db priedu dapyliau, nebeuzsals
|
Citata:
|
o tai gal ir man bandyt ryt i filtra siltos salerkos pripilt? ir jei bandys vestis tada isleist susildyt ir priedu ipilt? nes toks kazkoks net neskaidrus jis atrode saltyje... nlb zinau kaip atrodo uzsales kuras..
|
stingstanti salerka pirmiausia praranda skaidruma, paskui pabąla, vėliau tampa panaši į (pasakysiu vairuotojų žargonu) į spermą, paskui prasideda parafino stingimas, kuris užklijuoja filtrus ir mašina sustoja.
vasarinis kuras taip sustingsta prie -12 |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:46. |