MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W210 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=201)
-   -   W210 Elegance sedan, spyruokliu kietumo zymejimas (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=6048)

v-220 2010-12-21 19:07

Sužinok išpradžiu kainos nauju daliu pardutuvese, kad negautusi šrote brangiau.Dideli pasirinkima turi AD baltic.Pirkau mb V klass tai man su gerom nuolaidom kainavo švedišku komplektas Amortikai plius spirokles, prekys , kad nesumeloti apie 350 lietuvišku.Šrote už spirokles praše po 150l.vnt.:xx::zenklas:

v-220 2010-12-21 19:12

Citata:

Pradžioje rašė juozas (Post 116542)
daliu vaziuok i kauno srotus ten ir pasirinkimas yra ir sneka kaip su zmogum ir kainos nomalios o ne situ lenku kainos uzlaustois vln

O daug teko bendraut su tais lenkais, letuviai neplešia?:zenklas:

Ceslav 2010-12-22 09:30

Jau radau kur Vilniui nebrangiai parduoda, tik dabar reikes atideti pakabos keitima, nes pastebejau kad stovi Webasto ir ji neveikia variklis susila tik iki 60C. Kolkas siluma svarbiau uz amortizacija.:fire:

v-220 2010-12-22 12:00

Citata:

Pradžioje rašė Ceslav (Post 116768)
Jau radau kur Vilniui nebrangiai parduoda, tik dabar reikes atideti pakabos keitima, nes pastebejau kad stovi Webasto ir ji neveikia variklis susila tik iki 60C. Kolkas siluma svarbiau uz amortizacija.:fire:

Vilniuj Webasto brangiai remontuoti.Liksi be kelniu, aš remontavau Kaune, tikrai atsipirks nuvažiavimas.Jei reiks parašyk i PM.O kas yra su Webasto.? Kuriasi ir užgesta, nekuriasi, bent dumus meta ?Čia daug niuansu.:xx::zenklas:

Ceslav 2010-12-22 12:39

Citata:

Pradžioje rašė v-220 (Post 116786)
Vilniuj Webasto brangiai remontuoti.Liksi be kelniu, aš remontavau Kaune, tikrai atsipirks nuvažiavimas.Jei reiks parašyk i PM.O kas yra su Webasto.? Kuriasi ir užgesta, nekuriasi, bent dumus meta ?Čia daug niuansu.:xx::zenklas:

isvis jokiu gyvenimo pozimiu, tik kai isjungi varikli kartais is po kapoto toks garsas (kai trumpina elektra jis buna) apie 1-2 minutes ir dingsta, bet sako kad cia turbina sukasi. Galvojau gal saugiklis perdeges, bet visi sveiki.
Reikes nuvaziuoti diagnostika padariti pradziai jeigu reikalas elektrineje dalije turetu paroditi.

v-220 2010-12-22 15:24

Citata:

Pradžioje rašė Ceslav (Post 116791)
isvis jokiu gyvenimo pozimiu, tik kai isjungi varikli kartais is po kapoto toks garsas (kai trumpina elektra jis buna) apie 1-2 minutes ir dingsta, bet sako kad cia turbina sukasi. Galvojau gal saugiklis perdeges, bet visi sveiki.
Reikes nuvaziuoti diagnostika padariti pradziai jeigu reikalas elektrineje dalije turetu paroditi.

Gal ir parodys.Tikekimes.Nes aš kaip pirkau ši auto tai tikrinau Silberije Kaune, žinojau kad neveikia Webasto, tai je tapati pasake, smulkiau sake kompas nemato.Kaip man tas meistrelis kuris tvarke sake kad dažniausiai pareina žvakes arba tarpine ten tokia su kanalais.Pas mane tarpinei ir buvo beda, neskaitant nutrukusio laido.Ju gi daug variantu, pas mane stovi po apačia ir su atskiru valdymu.:xx::zenklas:

kobra33 2010-12-23 18:10

Pirmoje eilėje pažiūrėk ar veikia webasto temperatūrinis jungiklis (jis yra prie oro paėmimo angos, toks apvalus, dviejų kontaktų, praskambinus su testeriu turi būti susijungęs), jei ne į jo vieta vielos gabaliuką įdedi. Pas mane dvi webasto pakeičiau ir Silberyje buvau, jie vis tiek savo gieda - webasto bloga ir taškas, nors ji pirkta nauja. Jonavoje vyrukai ieškojo kelias valandas kodėl neveikia ir rado bloga temperatūros daviklį.

woodoooo 2010-12-23 19:30

naujas spyruokles rygevoj pirkau po 125lt. dabar tingiu ten visus cituoti atsirinksit atskymus patys :) sulinde ratai po arkom dar nevisada reiksia diskomforta vaziuojant, pvz kai pirma karta suzeminau savo w210 tai amrtiko stokas pradejo dauzyti nu nes tapo per ilgas, nuveziau amortikus patrumpino stoka visas diskomfortas dingo. dabar antra nieks nesako kad reikia suzemint kad vilktusi asfaltu dugnas bet pvz avatgardo spyruokliu ir geru kokybisku amortiku derinys nesudarys jokio diskomforto sita garantuoju. ir beje spiruokles nuo w124 ant w210 netinka bentjau priekines nes ant w124 jos siauresnes ir ilgesnes. spiruokles iskaiciuojamos pagal balus ir variklio cilindru skaiciu.

Ceslav 2010-12-25 21:24

Citata:

Pradžioje rašė kobra33 (Post 117092)
Pirmoje eilėje pažiūrėk ar veikia webasto temperatūrinis jungiklis (jis yra prie oro paėmimo angos, toks apvalus, dviejų kontaktų, praskambinus su testeriu turi būti susijungęs), jei ne į jo vieta vielos gabaliuką įdedi. Pas mane dvi webasto pakeičiau ir Silberyje buvau, jie vis tiek savo gieda - webasto bloga ir taškas, nors ji pirkta nauja. Jonavoje vyrukai ieškojo kelias valandas kodėl neveikia ir rado bloga temperatūros daviklį.

aciu:aciu:, bandysiu ieskoti jungiklio pradziai

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 117105)
naujas spyruokles rygevoj pirkau po 125lt. dabar tingiu ten visus cituoti atsirinksit atskymus patys :) sulinde ratai po arkom dar nevisada reiksia diskomforta vaziuojant, pvz kai pirma karta suzeminau savo w210 tai amrtiko stokas pradejo dauzyti nu nes tapo per ilgas, nuveziau amortikus patrumpino stoka visas diskomfortas dingo. dabar antra nieks nesako kad reikia suzemint kad vilktusi asfaltu dugnas bet pvz avatgardo spyruokliu ir geru kokybisku amortiku derinys nesudarys jokio diskomforto sita garantuoju. ir beje spiruokles nuo w124 ant w210 netinka bentjau priekines nes ant w124 jos siauresnes ir ilgesnes. spiruokles iskaiciuojamos pagal balus ir variklio cilindru skaiciu.

cia senas savininkas man pasake kad spiruokles nuo 124 3.0D, nezinau ka jis ten pribures,:) reikes pradziai stabilizatoriaus trakes pakeisti ir tada jau ziureti kaip buti su amortizatoriais.

Tomskis 2010-12-25 21:38

seip tai spyruokles identiskos savo matmenimis w124 ir w210, todel laisvai tinka

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:52.