![]() |
Citata:
tai pats sakai rinktaisi corola verso???? corola verso viena rades 2008 ir kaina gera ir spalva tinka bet ir i B akis linksta irgi viena rades B geru metu,gera kaina tik tas silpnesnis kilovatais ,ar jie labai lievi ?ar ziureti butent galingesniu ? parasyk savo tel .pasuksiu tai papliurpsim ,nereikes forumo terst. aciu uz nuomones, gal dar kas ka gero patarsit, man svarbi kiekviena nuomone |
Citata:
|
Citata:
Tik va kad aiskiai nelabai kas ka pataria,is pasaliniu dar girdejau kad B nelabai patvarus automatai,ir nezinau ar tiesa |
tai tegu pirma zmona isirenka masina,po to ieskok ko jai reik
|
Citata:
Tai ji ir isirinko B klase ML Toyota corola . ir dabar dar ir Chrysler voyager nuo 2004 2.8 CRD visi tik dizeliai ir dave uzduoti is siu kazka isrinkti |
Citata:
imi liaudes pamegta standarta-TOYOTA ir tiek kam imt tokia B klase mazai isbandyta,kurios verte labai krenta,nes tai palyginus dar naujas modelis ML-as kiek vaziaves su dzipais man ne vienas netiko,niekada nepirkciau mieste gyvendamas-dzipo |
Tegul atleidzia man Mercedes Benz dievai ir gerbejai,bet emiau ir nupirkau chraisler voyager 2004 m. 2,8 CRD su oda ir spalva ir kitais navarotais ,vistiek tas pats silberauto
B klase tikrai prilyginciau su golfu Esu begalo dekingas uz jusu patarimus ir kantrybe,as jusu nepamirsiu ir karts is karto uzsuksiu i jusu foruma:isveik: |
Citata:
|
grozis reikalauja auku, o visos aukos kerta per pinigine, kazkada senais laikais kirsdavo netgi galvas :xx:
bet vistiek gero explotavimo ;) |
tevaldo moterys pasauly :D AMEN
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:49. |