![]() |
Citata:
|
Citata:
p.s sorry uz offtopika |
uzgesinus motora zyzia tos vebastos varikliukas,pas mane 2 diena kaip nauduojuos,tai idomiai ... uzgesinus varikli iki 5 min.jis veikia o paskui issijungia.
Citata:
|
Citata:
|
na va pagal pateikta jusu informacija issiaiskinau, kad pas mane automatinis elektrinis pasildymas, bet ijungus ji netaip ir greit pasyla automobilis, maziausiai 10km reikia pravaziuot kad pasiltu iki 70 laipsniu ir tai uzvedes dar 5 min palaukiau. Taip kad trumpom distancijom vazinejant sanaudos turetu buti gana dideles.
|
Citata:
|
Citata:
|
O kodel negali buti automatinis elektrinis ,jeigu jis isijungia automatiskai prie tam tikros lauko ir /arba ausinimo skyscio temperaturos?
|
Jeigu stovi ta dezute tai bus tik elektrinis jei nera dezutes tai bus pagal kura dyzelinis arba benzininis.Is kart abu negali buti man taip elektrikas aiskino.Nebent ne gamykliskai ideta slapia sistema.Beje supratau taip jei nera elektrinio tada apacioje buferyje stovi glusas per kuri eina ismetamosios dujos nuo slapios sistemos.
|
Gali būti ir abu iškarto - elektrinis pašildytojas ir Webasto dyzelinė. Pas mane W210 2000m 12 mėn. E220 CDI abu yra. Įjungimas abiejų su ta pačia knopke prie peleninės, o valdymą po to kiekvienas savo turi. Kai veikia elektrinis pašildytojas tai net lemputės retkarčiais prigęsta, bei variklio apsukos šiek tiek kinta. Be to pamatavus krovimą rodo apie 13,5-13,7V ir pasikeičia variklio garsas. Taip elektrinis pašildytojas veikia apie porą minučių, po to vėl krovimas 13,8 - 14V. Po to vėl įsijungia el. pašildytojas, žodžiu jis veikia ciklais. Išjungus jungiklį prie peleninės ir užvedus mašina nei variklio garsas, nei apsukos nesikeičia - vadinasi el. pašildytojas neveikia. Praeitą žiemą mano webasto neveikė, veikė tik el. pašildytojas tai temperatūra būdavo apie 70C, o dabar su webasto apie 80C.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:22. |