MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Kesto C124 3,0 (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=6672)

Edgis 2011-03-06 20:28

Citata:

Pradžioje rašė ilmarelis (Post 134917)
sorry,bet pievas kalbi.....ar cia minusai?turbut nesi mates masinos su minusais :D

Minusai kaip spalva, kiekvienam iš savo varpinės atrodo kitaip:) Vienam pasenęs kilimas jau minusas, kitam išlindęs švaistiklis nemaišo:xx:

eSaS 2011-03-06 22:40

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 134920)
tau gal pms ?:)

:laugh:
siaip visai grazus cupas ,man labiausiai kliuna vairas,nepernesu visokiu mediniu isskyrus is bangos

Kestas 2011-03-06 23:09

nu cia kaip kam, jei jis galvoja kad masinai 20 metu ir jame neturi but nei menkeusio minuso tai td reikia vaziuot y salona nauja pirkt, o kilimai nesupuve o tiesiok pasene, o zn jei gali sau leist vazinet su benzu 3l po miesta ir nesukt galvos tai saunu bet nereikia pustis..

Pofka32 2011-03-06 23:17

Pagal metus toks ir stovis, juk negali būti viskas idealu, automobilis juk nenaujas, šitame forume išviso turi būti, pagal kitus viskas tobula :) o pasižiūrėkim kokį patys automobilį turim ir kritikuokime paskui kitus :) :lithuania:

Jerry 2011-03-07 09:19

Citata:

Pradžioje rašė Pofka32 (Post 134986)
Pagal metus toks ir stovis, juk negali būti viskas idealu, automobilis juk nenaujas, šitame forume išviso turi būti, pagal kitus viskas tobula :) o pasižiūrėkim kokį patys automobilį turim ir kritikuokime paskui kitus :) :lithuania:

nu bet tokiu metu yra ir gerai islaikytu, tai jei dabar istraukciau koki karo laiku antikvara tai jau butu dar gerai jei bent kebulo konturai butu islike :D, skaititusi puiku :D.
As kalbu is savo varpines, man butu nemalonu jei vaziuojant kliutu uz akiu prasmirdes ar suplyses kilimelis, cia tokia smulkmena kuria gali susitvarkyti per pusvalandi, arba jei pastoviai blogai veiktu klima, Gal tiems pas ka yra minusas islindes svaistiklis tokie niekai nemaiso. Atsidaro kapota pasiremia ji sluotkociu, pries isesdamas uzkisa giliau uz sedynes atloso deze nuo alaus, kad nevirstu atlosas ir pradeda uzvedineti automobili be raktelio o su islindusiais laidais, uzsikures nubega isspirti plytos is po rato ir pajiehali su vejeliu, be problemu tokiems toks auto.

Kestas 2011-03-07 10:55

Citata:

Pradžioje rašė Jerry (Post 135005)
nu bet tokiu metu yra ir gerai islaikytu, tai jei dabar istraukciau koki karo laiku antikvara tai jau butu dar gerai jei bent kebulo konturai butu islike :D, skaititusi puiku :D.
As kalbu is savo varpines, man butu nemalonu jei vaziuojant kliutu uz akiu prasmirdes ar suplyses kilimelis, cia tokia smulkmena kuria gali susitvarkyti per pusvalandi, arba jei pastoviai blogai veiktu klima, Gal tiems pas ka yra minusas islindes svaistiklis tokie niekai nemaiso. Atsidaro kapota pasiremia ji sluotkociu, pries isesdamas uzkisa giliau uz sedynes atloso deze nuo alaus, kad nevirstu atlosas ir pradeda uzvedineti automobili be raktelio o su islindusiais laidais, uzsikures nubega isspirti plytos is po rato ir pajiehali su vejeliu, be problemu tokiems toks auto.

nu geras nezinojau kad mano kilimelius uostei kad sakai kad jie prasmyrde:D bet zn viskam savas laikas ir pats nemanau kai masina pirkai nupirkai kaip is salono kad ten nekur neprisikabysi, ir kad ne menkeusio ibrezimo buvo:D o as vairuoju kas man patinka ir kai bus skirtos lesos tvarkyt "bolida" tai ir bus tvarkomas juk sakiau kad dar nieko nedares kai nupirkes o pirkes neseniai:D

Jerry 2011-03-07 11:03

Citata:

Pradžioje rašė Kestas (Post 135027)
nu geras nezinojau kad mano kilimelius uostei kad sakai kad jie prasmyrde:D bet zn viskam savas laikas ir pats nemanau kai masina pirkai nupirkai kaip is salono kad ten nekur neprisikabysi, ir kad ne menkeusio ibrezimo buvo:D o as vairuoju kas man patinka ir kai bus skirtos lesos tvarkyt "bolida" tai ir bus tvarkomas juk sakiau kad dar nieko nedares kai nupirkes o pirkes neseniai:D

Taip pirkau ir as su labai nemazai minusu, kuriuos laikui begant sisitaisiau, tai saunu girdeti, kad tvarkysies bolida, o ne bele tik drosi.
Tu klausiai nuomones todel as ja ir issakiau,(
Citata:

Pradžioje rašė Kestas (Post 134725)

ka manot apie manisky coupe?:)

) kad matau nemazai minusu, cia sveika kritika, o tu i ja gali nereguoti, nes ne visi mes vienodi ir tu vazinesi su savo auto o ne as.
Mane irgi kritikuoja aplinkiniai del mano bolidu: zmona apie mersa sako ko su tokia seniana vazineju, kiti, ko tu i ta drahla tiek demesio ir $ sukisai, dar kiti prisikabina del kokio neoriginalaus stogo ir tt, gi neitiksi visiems.

ilmarelis 2011-03-07 11:30

nu as vistiek taves nesuprantu..:D neduok dieve tau masina pardavineti....trenkciau per veida ir isvaziuociau,nes jauciu del visokiu nesamoniu kabinetumeis :D kaip cia kad sakei jog purvini stabdziu diskai,tau yra minusas:cenzura:

Kestas 2011-03-07 11:32

Citata:

Pradžioje rašė Jerry (Post 135031)
Taip pirkau ir as su labai nemazai minusu, kuriuos laikui begant sisitaisiau, tai saunu girdeti, kad tvarkysies bolida, o ne bele tik drosi.
Tu klausiai nuomones todel as ja ir issakiau,() kad matau nemazai minusu, cia sveika kritika, o tu i ja gali nereguoti, nes ne visi mes vienodi ir tu vazinesi su savo auto o ne as.
Mane irgi kritikuoja aplinkiniai del mano bolidu: zmona apie mersa sako ko su tokia seniana vazineju, kiti, ko tu i ta drahla tiek demesio ir $ sukisai, dar kiti prisikabina del kokio neoriginalaus stogo ir tt, gi neitiksi visiems.

nea, cia tas tai jo, bet zn del tu prasmirdusiu kilimeliu taj zn, jie bent orginalus o vasara as juos chemija isplausiu ir bus kaip nauji o toj vietoj kur paplyse graziai gumos galima uzklijuot ir bus problemos sprendimas manau:D o del senienu nesigincinu sitos masinos turi verte. O tu ir kabinejies kad neorginalas tipo kapotas ir panasiai, taip pats zn kad taip nemalonu, tai galima patyleti..

Jerry 2011-03-07 11:48

Citata:

Pradžioje rašė ilmarelis (Post 135032)
nu as vistiek taves nesuprantu..:D neduok dieve tau masina pardavineti....trenkciau per veida ir isvaziuociau,nes jauciu del visokiu nesamoniu kabinetumeis :D kaip cia kad sakei jog purvini stabdziu diskai,tau yra minusas:cenzura:

man minusas jei jie surudyja matosi, netinka tada ratai su dideliais tarpais tarp spykiu, nu nebent butu ideti grazus sportiniai tiuninginiai diskai :)

turbut kiltu noras trenkti jei pardavinetum ir sakytum kad koks nors tavo nuomone mazas nesklandumas automobililije yra nieko tokio, bet as sakyciau kad cia blogai. Todel jei reiketu pirkti auto normalu, o ne drozimui darbine, tai ir ieskociau kur jau kainos ne pacios maziausios is tokiu auto skelbimu, kad maziau butu tu minusu, nes kaip ir kazkas cia minejo kad kitiems ne minusas ir islindes koks svaistiklis, ir puls putotis, kad cia smulkmena.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:19.