![]() |
o ka daryt tokiu atveju jei zmogui tai patinka, jei, tai, jo hobis? :)
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
tai duokit zmogui kontaktus kas tvarko nereiks paciam knistis
|
pasidubliavo
|
andre gal eik savo nuomone pareikst i supermama.lt cia niekam neidomu ka tu mastai mes sprendziam kaip mano antrai zmonai amortikus isimt :)
tas amortikas kaip matau slankioja kartu su ta sake ant stoko kazkokio ar pan. vienintelis budas kazka uzkist tarp sakes ir amortiko ir plest... bandysiu dar po pietu |
Citata:
O kaip tu manai kam tas forumas sukurtas? Siulyciau kita automobili pagal kisene nusipirkti, tada nereikes cia dramblio asaru lieti . Tipiskas lietuvis :verkia: Papasakotum normaliam europieciui apie tokius cirkus jis :ne: tikrai nesuprastu, o gal ir nepatiketu. Siaip linkiu sekmes ir kada nors i prota ateiti.... |
ne nu :cenzura: tu apsimeti ar tau is tikro biski krite ant smegenu gal boba neduoda menesi ar gal tave mama musdavo vaikystej? as kad ir dabar galiu nuvest i servisa ir pakeist bet :cenzura: man pinigus metyti kai paprasciausia amortika reik isimt, busiu pensas nesugebesiu tada gal ir vesiu. tau lempute turbut perdega ir iskart tempi i servisa nes tau vapscie masina turbut kosmosas, tik nuo tasko a iki tasko b ir daugiau nieko nereiskia, bijai rankutes susipurvint ar ka??? kam tu isvis mb pirkai jei ir golfas vaziuoja? arba i autobusa sesk isvis... man absoliuciai neidomu ka lietuvos kaimas galvoja cia yra sprendziama kaip isimti amortikus jei neturi ka pasakyti sitoj temoj tai netersk su tom nesamonem jei nori toliau ant kazko savo nuospaudas krauti eik i ta adresa kur pirmiau rasiau
|
Citata:
Jei cia daug neburnosi ir nervus pasilaikysi sau senatvei gal dar ir padeciau kitus naujus amortikus susirasti uz prieinama kaina , bet pirmiau laukiu auksiniu zodelio prasidedancio raidemis ats...:wave: |
as manau jei zmogui idomu ir turi salygas tegu isimineja pats ;) tai gal baigiam tas diskusijas,nes darosi juokinga ;)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:48. |