![]() |
Citata:
Bet padirbus ir 5 ir 10 min, pucia vos vos vesu ora. Turbut tik is lauko ima ir tiek. O del kompresoriaus tai jis slanga uzsijunges slegi matavo, ir jis vos vos slegi sukeldavo nepriklausomai nuo gazo paspaudimo. |
pazek ar yra skirtumas nuspaudus EC mygtuka ir nenuspaudus. ar pas tave mygtukas su nupiesta snaige? o kompresorius jaucias ar dirba su ranka paciupinejus, ir seip masinoj netgi sedint buna suvibruoja masina
|
Citata:
|
o pats peciukas normaliai dirba ? ta prasme pavaros jo ? pucia kaip reikalas? gal neticia salonos filtras uzsikimses ir neprabuksuoja :)
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Radau kaip po meniu vaiksciot. Punktu jame virs 20, o kas ka reiskia tai velnias zino. Gal kasnors tiesiog isjungta.
|
ten tik klimos diagnostika kaip ir w210, nieko neisjungsi ir neijungsi. bandyk kompresoriu ziuret, nuleidus temperatura, turi isijungt kompresorius, ir ranka ant jo padejus ijungtam motorui, jaucias kad jis viduj sukasi dirba, o kai neveikia tai nesijaucia
|
Dar gali but kad salono temperaturos daviklis grybauja, man buvo sia ziema kelis kartus uzgrybaves, nenorejo sildyt salono, pas tave sakykim priesingas variantas.
|
o pvz kiausai tik sildymui reikalingi? ar saldymui irgi? gal juose beda? pas mane pvz kazkodel buna kad ijungi karsta ora, o pucia salta, tada uzkeli apsukas iki 3000rpm, pradeda pust karsta nuo to momento, isrinkau surinkau kiausus, viskas normalei, poto vel prasidejo, vel perrinkau, vel normalei. spyruokles ten suluzusios pas mane
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:25. |