MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W220 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=232)
-   -   W220 Facelif priekiniai zibintai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=7089)

Meska500 2011-05-05 20:56

Citata:

Pradžioje rašė augi$ (Post 145472)
Taip gamykliniai. todel ir noriu kad reguliuotusi. o pas tave ? man atrodo kad visai nebuna s klase be ksenonu? na vienas atvejis pas glutamina nebuvo originaliu lygtais??? o daugiau neteko sutikti..nebent neatkreipiau demesio.

nu pas mane tai tikrai ne kseonkes:confused::ne:

augi$ 2011-05-05 22:47

matai kaip buna..norejau paklausti meska taves ar pas tave yra elektrinis faru reguliavimas is salono ar jos automatiskai reguliuojasi nors ir ne xenonai?

lexusas5 2011-05-06 00:33

Nu pas mane tai irgi ne xsenon o paprastos lempo ir nera aukscio reguletoriu viduj matyt pacios reguliuojasi :):zenklas:

augi$ 2011-05-06 09:11

Tai jos pacios regulioujasi ar ne? kai ijungi ypac nakti tai matosi kad jos pavaziuoja i apacia o poto i virsu

vampyras 2011-05-06 10:15

Citata:

Pradžioje rašė augi$ (Post 145697)
Tai jos pacios regulioujasi ar ne? kai ijungi ypac nakti tai matosi kad jos pavaziuoja i apacia o poto i virsu

aimatikas reguliuoja auksti, jaigu aukstis nekinta kam deti lempu reguliavima. reikes pasidometi, seip tai tradiciskai, xenonai nesireguliuoja

Marozas 2011-05-06 13:59

bet va pas mane nors ir originalai, pakelus/nuleidus masina, kiek matau, niekas nesireguliuoja. Kita cl apziurinejau, taip pat. ar cia kazkas sugede?

glutaminas 2011-05-06 14:05

Augis galvojo kad nebuna, arba beveik nebuna ne xenoniniu w220.. o pasirodo forume beveik nera originaliai "xenoniniu" w220 :D o siaip tai pas mane net ir odos nera, nu ir krepsas :unreal: Bet lempu apiplovimas tai yra, o aukscio korekcijos nera, bet idomu dalyka pastebejau, kad kai idejau xenonus, viena lempa vos matomai vaiksto aukstyn/zemyn labai trumpa aplitude, nu tipo atrodo kad vibruoja.. Sake atseit kad kazkoks aukscio reguliavimo motoriukas arba isejo, arba prie pabaigos.. Lempa desine.
O siaip ne i tema, tai buvau blogai susiregulaives lempas desine labai aukstai sviete, tipo kad kelkrasti matyciau, tai mentai buvo sustabde, pradejo baubt kad levos lempos kitaickos, sakau nebestumk tik cia, tai apziurejo apziurejo ir paleido :D O golfukus girdejau kad jau skausima, o siaip w220to prefacelift nelabai kaip xenonai atrodo, nes neskaidrios lempos :(

Tomskis 2011-05-06 14:22

pas mane irgi viena lempa vibravo, pasirodo vakumo vamzdelis nu lempos istrauktas buvo, tai ir aukstis nesireguliavo lempos ,pajungus vamdeli i vieta viskas veikia ir nevibruoja :) pasieskok prie sparno vamzdelio atjungto :)

Meska500 2011-05-06 20:23

Citata:

Pradžioje rašė augi$ (Post 145659)
matai kaip buna..norejau paklausti meska taves ar pas tave yra elektrinis faru reguliavimas is salono ar jos automatiskai reguliuojasi nors ir ne xenonai?

na jauciu kad nera,nes nemaciau jokio jungtuko na reiks dar paziureti,pas mano bmv e46 tai kai uzvedi lempos sujuda zemyn aukstyn,o mersui to nera

augi$ 2011-05-06 20:57

Turiu nusipikres dbr su el. reguliavimu bet netinka fiske viena tai dbr negaliu pajungti ir pasiziureti ar jos veikia nenoriu tiesiogiai bandyti kad nesudeginciau ko nors.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:42.