![]() |
Sita problema jau praeita vasara parasidejo :) Kur tik nebuvau ir ko tik nedariau ir deze peririnkau ir diagnostika pas ivairaus tipo meistrus dariau ir t.t. tikrai nusibodo.. o pradedant tokiais bajeriais kaip automatiniu deziu servizas nepriimi nes pas mane ne automatas o mechaniniu deziu irgi ne - ne mechanika.. Ir pabaigoj visgi labai jautriai reaguoju i pasakyma kad problema dezej :)) nes 99 proc issitikinu kad tikrai ne joje.
|
Citata:
|
nu jo, vampyras tau isburs problemas 99% tikslumu, paskui jau galvok kur kreiptis :)
|
tada teks laukt Vampyro:) siaip jam ordina uz teisinga diagnostika galiam butu duot, nes Silber Auto pasimetus :) Tarp kitko niekam nerekomenduoju pas juos vaziuot, jei neturi merso nuo 2007 m, nes vadybininkai elgias kaip su normaliu varguoliu... noreciau ju algalapius pamatyt :)
|
Citata:
|
nu as vaziavau pora kart ir su 90 metu mersu, bet tiesa detaliu pirkt, tai labai jau stengesi, vis bandziau sakyt kad nebevarkit ieskodami, vistiek mane uzlaiko "tuoj dar va cia paziuresiu" .... ir pan. :)
|
Citata:
|
Jiem reik durnelio su kostiumu ir brangia masina.. kad moketu ir neklausinetu protingu klausimu..
|
nu nzn, mano atveju man patiko, labai stengesi padeti zmogus, man tik geda aikstelej prisiparkuot , kai tenvien w221 stovi su amg apdaila
|
Klysta kartais tie pardavejai ir zhiuri su kokiais batais ir kokia mashina atvazhiavai :) Turiu shvogeri,kurism su pinigais nera blogai, ir vietoj svao W221 dazhnai, pasiima Hyundai Atosa, ir vazhiuoja reikalu tvarkyti. Tai jei papasakochiau visus bajerius ir atsiminchiau visus bambukus,kurie per savo kvailas galvas,kai kurie ir darbu neteko (niekad gyvenime,nekele ir nekelia skandalu, bet sheimininkas tokius bajerius greit suzhino), neuzhtektu ir 10 puslapiu forumo :)
Kolegos,-patarimas ir jum,niekad nespreskit,pagal apranga ir ratus,-apranga gali pasirodyti pigi,o ratai paklishe, bet kishenej pas kosmonauta,gali buti jusu metu atlyginimas ir jam tai dienos ishlaidos :xx: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:19. |