![]() |
Merso galiniai varomi ratai, vadinasi didesnis svoris del kardano ir reduktoriaus + didesni galios nuostoliai su galu varomais auto + mersai dauguma automatai, tai reiketu lyginti mechanika su mechanika. As manau cia yra to priezastys. Pvz Audi automatas ir mechanine tas pats 1.9TDI variklis apie 1.5 litro skirtumas.
|
o mersu automatai valgo maziau uz mechanines
|
Citata:
|
paskaityk manuala, nekils gincas :) aisku reik ir moket naudotis automatu kad atitinkamos kuro sanaudos butu
|
Citata:
|
Citata:
|
Jo, aš irgi noriu išmokti, nes kaip 10l taip 10l :D
|
nu as is pradziu gaza spausdavau tol, kol neprireikia stabdzio spaust, o paskui pastebejau, kad ir atleidus gaza, ji dar kazkiek vaziuoja panasiu greiciu, paskui tik pradeda greitis krist :) tai ir sanaudos keiciasi iskarto kai baka isvazineji, kazkaip ziuriu musu edgi sanaudos panasios, tik nezinau tavo vairavimo rezimo, as pastoviai pirmas nuo sviesaforo :D
|
Pas mane garvežio rėžimas:D
|
reiks man pamatuot kada nors sanaudas, bako isvazinet neturiu kada, tai nors nuo pilno bako nuvaziuosiu 100km ir vel pripildysiu taip pamatuosiu, gal net poryt pamatuosiu, viena kart su pensininko rezimu, kita kart savo rezimu :) nes ir paciam idomu kokios sanaudos
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:42. |