MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Megejas - W140 S320 (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=7158)

artez 2011-05-09 21:42

Leeedas!!! :)

samagonas 2011-05-09 21:42

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 146272)
grazi masina bet ar man atrodo ar ratlankiu et netinkamas, kazkaip priekiniai perdaug issikise, manau zemint nelabai gautusi.

jo ryshkiai be shansu,kazhkaip neatkreipiau i prieki ishkart demesi.
Nesupyk,bet ET tu ratu blogai parinktas tam modeliui,nors ratai ir puse velnio.

vampyras 2011-05-09 21:52

gal zmogus tiesiog nepastebejo, jog galiniu et skiriasi nuo priekiu ir sumaiso, kaip pvz CLSe yra :)

acts 2011-05-09 21:52

Gerai paleidus sita mersiuka zemen,viskas susitvarkytu,tik padangas dazniau reiktu keist :) Butu tada tikras nigeris... jei nepaslaptis kiek realiai kuro naudoja s 320? mieste? vaziavimo stilius-susinervines,skubus,pensininkas :)

glutaminas 2011-05-09 21:56

Citata:

Pradžioje rašė acts (Post 146285)
Gerai paleidus sita mersiuka zemen,viskas susitvarkytu,tik padangas dazniau reiktu keist :) Butu tada tikras nigeris... jei nepaslaptis kiek realiai kuro naudoja s 320? mieste? vaziavimo stilius-susinervines,skubus,pensininkas :)

stebuklu nebuna, rys jis 15-20ltr mieste ir nieko cia nepadarysi..

O siaip bangis atrodo visai neblogai, man patinka tie nestandartiniai ratai, ir geltoni posukiai duoda jam iskirtinumo.. Man asmeniskai banginiai nusibodus ir pasenus masina, i kuria tikrai niekada nesesciau, bet pvz i tokius kaip sitas, ar keli kiti sitam forume tai tikrai smagu paziuret tiek forume, tiek gatveje ir visada respektabiliai atrodo.. islaiko savo zavesi, nors ir sena masina.. o va a8 d2 ar 7er e38 jau nelabai uzmatysi tokiu tvarkingu, nebent 7er longas, juodas, ir pan. bet banginiu daugiau uzmatau graziu..

sapnelis 2011-05-09 22:02

Gražus tikrai, tik aš pažeminčiau truputį ;) bet kad aukštas irgi turi pliusų, tuoj vasara galės į gamtą palėkt drąsiai per dirvonus :D

megejas 2011-05-09 22:03

Kartais siek tiek buna perzengiamos nustatytos ribos visur :) Siuo atveju su ET taip pat :) Zema ji buvo, bet labai jau kieta buvo. Tad siek tiek teko pakelt. Cia ratlankiu matmenys: 9.5 plotis, ET 35 R 20 priekis. 11.5 plotis, ET 25 R 20 galas.

acts 2011-05-09 22:13

Kazkada vaziavau pirkti i vilniu.Chrysler lhs,nerealiai grazus pensininku automobilis,kadangi neradau gero,pirkau e 38.....o dieve dieve kas pardavinejo tai vien pacanai(labai stipriai nuvalkiota masina,net senesnis e32 nebuvo taip stipriai nuvilktas moraliai kaip sitas)Nusipirkau a8(d2) vaziavau dziaugiausi issiviepes buvau.....Sakiau padarysiu grazu automobili...bet tai kad issiurbe visas mano santaupas...tas 4.2 variklis ir ziema,tai smagumas neispasakytinas,mieste vaziuoti su tokiu ramiai neimanoma.Ko pasekoje kura pyliau taip daznai kad ne nemaniau kad taip imanoma.Teko parduoti.dabar vazineju su w 210 2.2 cdi kura taip retai pilu kad net vel pradedu galvoti apie koki galingesni.Ir taip pasaka be galo :)

Tomskis 2011-05-09 22:15

o ka tavo gyvenimo istorija bendro su tema turi? :D

megejas 2011-05-09 22:16

Citata:

Pradžioje rašė acts (Post 146285)

Susunervines ir skubus, apie 17-18 ltr. Pensija gal 13-14 ltr. Nei perdeta, nei nuimta ! Na jei piktybiskai norint pakelt kuro sanaudas "susinervines ir skubus" galima ir iki 25 ltr.:)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:46.