![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Kad cia vos ne pigiausi variantai paimti, o siaip ka noret masinai ~14 metu ir ne joks raritetas
|
Na man mechanines dezes patinka, tik del to, kad automobili patinka paciam kontroliuoti, kokia pavara noriu tokia ir isijungiu, audi pas mane automatas, bet vaziuojant kazkaip vistiek visada laikau ranka ant automatines dezes pagalio, gerai, kad ten nors tiptronikas tai visviena iseina kokia noriu isimesti pavara tik be sankabos :)
|
:-)) na jeigu varikliukas stoves koks 1.6. gal tada ir reiketu mechankes ;) kad galetum is vietos pajudeti ;) :) jei imti kazka arciau 3.0 tai tik automata :> kaip vienas kolega minejo daug sviesoforu, daug zmoniu, daug pedalu.. didelis ir bereikalingas nuovargis..
as asmeniskai tikrai nebesesciau prie mechankes :bebebe::thumbsdown::yucky: |
man irgi patiko mehanine anksciau kai turejau ce 300-24 galvojau nieko geriau nera :D bet poto isigijau modeli toki pati tik su automatine deze tai nuomuone pasikeite visiskai :) nieko geriau nera,kai masina gerai traukia ir pati meto begius :D nervina tokie zmones,kurie sako kam tau tas automatas,juk daugiau rys,netrauks taip,nepasidraskysi ir pan....dazniausiai taip sakydavo,visokie kregzduciu savininkai ir pan...Pirk geriau gera c124 nei ta clk...as tai niekaip neiskeisciau gero c124 coupe i clk :)
|
na kodel, dauguma c124 yra uzdrosti, ir mazai kas juos priziuri, pasivazineja ir parduoda atsiradus kokiam gedimui, o clk nera jau tokia sena masina aisku galima rasti ir 2008 nuvarita nuo koju :D
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:52. |