![]() |
Garso aparatūra standartinė, yra paruoštas pajungimas TV sistemai (na jį jau čiupinėjai:)).
Visas VIN turinys: http://i278.photobucket.com/albums/k...dgis/clvin.jpg |
tai kaip supratau bose nera aparaturos, bet kokia kita tai neraso nieko.. Beje, cia visi duomenys apie mersa? pvz kokia tikra spalva, kokia rida paskutine buvo uzfiksuota toiku duomenu nera?
|
Citata:
O kuom tavo CL spalva netikra? Na jei jau pavadinimo nori, tai 197 Obsidianschwarz metallic. Salonas juodas, odinis. Aparatūra standartinė, yra CD keitiklis. |
Citata:
|
sVEIKI VIRUKAI AS IRGI ISITERPSIU TRUPUTI :) pas mane stovi palangej tas vadinamas subas pavadinimu nokia :))) tai pas mane cia kokia aparatura nera nei teliko nei navigo tik kasetinis magas ir chendziaris ir dar klausimas ar imanoma pasijunkti suba ar turi tie originalus magai tulpinius isejimus nu ta prasme lijininius laidus ??? aciu .
:mastau: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
O su garsu: mano kaimynas turejo cl. Pas ji buvo bose, bet norejo geresnio garso, tai audiopulse mokejo 12 stukyciu:) puse sumos buvo kad pajungt suba su stipreku dar vienu.. Ten vargo vakariene daryt kazka aftermarket. Ir tai pas ji buvo 2003mersas ir feisliftinis magas.. |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:48. |