![]() |
Citata:
|
Citata:
|
ta prasme jei sugedo egr pats jie man kito neduos ? :D nu taj jo aisku nuo pirkimo datos bet sakau jei pats statysi tai negausi garantijos reikia kad servisas israsytu lapa kada buvo pastatytas
|
Citata:
|
mjo pasirode filtras nepadejo galvoju nuimt katalizatoriu bet silbarauto sake kad sklendes gerai vaiksto....
|
Citata:
|
Jo is vilniaus as. ( o tai ten galetu man nuimt kolektoriu jei reiketu ? ) Tai ka man keist ta EGR jei jisai nuliovas
|
As manau, kad galetu. Servisas - DYZELSERVISAS (www.dyzelservisas.lt), Liepkalnio g. 69, ten priešais maxima. Ten mano tevas dirba, Vygis 861258168. Pasakyk, kad nuo Ryčio skambini, paaiškinsi situacija, pasidarysi diagnostika ir manau sutvarkys.
|
tai kad man ta diagnostika jau gal 5 kartus dare klaida ta pati tai abejoju kad jiem kita klaida parodys....
nu bet reikes bandyt cia tada ( norejau paklaust o tevas tavo rusiskai kalba ? nes as neturiu laiko tvarkyt masina tevo prasysiu o tevas mano rus kalba) |
Kalba rusiskai jis. Nevaikstanti sklende klaidos neismeta, tiesiog jie gazuodami mato, kad ji neatsidarineja, bent jau man taip buvo. Pas mane visada buvo praverta siek tiek ir nejudejo. As negarantuoju, kad pas tave tas pats bus, bet kol kas labai panasu.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:19. |