![]() |
Citata:
P.S. nebent nori signos, kuri būtų pririšta prie autorakto, tada jau šiek tiek brangesni modeliai. Tarp kitko, tokia ir rekomenduoju , nes bent jau man tai nepatogu daug skirtingų pultelių nešiotis. |
Citata:
Galvuoju gal kas alternatyvą pasiulys, nes nelabai dažnai susiduriu su signalizacijomis. Gal patars ar eis prie rakto pririšt ir pan. va tokiu man reikia atsilepimų. Taip sutinku, jei dėtis tai tik prie rakto pririštą, nes nesamonė su tais atskirais pulteliais... |
Citata:
|
Pas mane sita ideta, kazko tokio papasakot labai negaleciau, tik tiek, kad per pusantru metu nebuvo nei karto sustreikavus ir ja pririso prie originaliu mersu raktu, bet man jos vienos neuzteko del kasko, teko detis dar imobilaizerius Pulsar12
Edit, tiesa paskutiniu metu pradejo grybaut turio jutikliai salone, ir mazas minusiukas, kad neuzdarineja automatiskai langu, bet sita dalyka manau galima suprogramuot :) |
Citata:
Man paradvėjas paaiškino, kad užteks tokios kadangi rakte cipas ir pan. Ir daugiau nieko nereikia. O dėl langų aš irgi manau, kad galima suprogramuoti.. |
Dėl langų, tai kiek aš domėjausi - ant mb neina suprogramuoti nuo signalizacijos, nebent per pagrindinį langų kompą, bet tada ši opcija bus suriška su raktu o ne su signalizacija :) be to ar taip ar kitaip MB visada langus uzdarineja su raktu ilgiau palaikius uzdarymo mygtuka :)
Man tiek W203 tiek dabartiniam W211 reikalauja 2 lygio. Ir nors ir yra imobilaizeris rakte, man papildomai išgraviravo langus ir padarė papildomą tabletę dėl atviros vagystės. |
Reikalavo 2 lygio su apsauga nuo atviros vagystes
|
Man reikia kad butų trečio lygio. tai matyt todėl ir nereikia atskiro cipo.
|
Siaip normali ta signalke, didelis pliusas bent man gyvenanciam ir dirbanciam netoli spaudos rumu, kad signalizacija prie ju nerodo jokiu sposu, kaip buvo ex masinoj su mongoose signalizacija...
|
Supratau, dėkui už pagalbą.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:43. |