![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
pats kasdien lopau liaudies mašinų pakabas ir tokį dalyka girdžiu pirmąsyk, todėl ir sukėlė juoką tavo toks pasakymas.
|
gal prieš 5 metus ir ypač Vilniuje taip ir lupdavo meistrai, o aš surašiau savo kainas šiai dienai ir panevėžyje
|
Tevas 3metus turi Audi A6 Avant 99m, 2.8l + BRC tiesiogines dujos, automatas, oda, klima, sildomos sedynes, autopilotas ir t.t.
Nupirkus restauruota priekine vaziuokle (~700lt), jau nuvaziuota beveik 40k km, viskas ok. Remontuotas automatas (~3000lt). Keisti dirzai (~350lt). Restauruotas starteris (~300lt). Ideti xenonai (~120lt) :D Daugiau niekas nedaryta, audi nupirkta gan neblogos bukles. Kuro sanaudos mieste ~13l mieste ir ~10l trasoj. Siaip tikrai geras automobilis, vaziuoja smagiai, salonas jaukus, variklis traukia puikiai. Nepatinka man tik remonto sudetingumas, nes keiciant dirzus, generatoriu ar koki starteri reikia nuardyti visa automobilio prieki. Bet susumaves visus pliusus ir minusus, si automobili vertinciau 8/10. Gal del to dabar ir as isigijau sportiskesne A6 versija :blush: |
hmm is keturiu lapu radau tik pora postu :)
na kas liecia 2.8 ir didesnius variklius tai mano pinigine neisnes roud taxo :) beto ir draudimo kaina kosmine eina, tad varikli ieskau iki 2.0 geriausia butu 1.8 :) man iki darbo, ir savaitgalisi iki "maximos" apsishopinti kas del tu dirzu ketimo tai atsimenu kai reikejo keisti kolegai, tikrai buvo alaus viesta :D mane labiausiai domina sanaudos ir kaip laiko "triptronikas" ar kaip jis vadinamas nes kiek ziuriu 99 ir toliau eina su triptronikais, kaip suzinoti kada jis prie mirties? ar kazka tokio? |
esu iš kolegų girdėjęs kad vw/audi automatinės pavarų dėžės yra silpnos dėl patvarumo ir dažna bėda nebevažiuoja atgal. Bet čia tik iš kolegų tokios žinios
|
o tai priedo bus dar tokia skiltis, kad galeciau pats permetineti pavaras ane? cia skaitosi tas multitronicas?
biski zalitel :)) ta kur nusiziurejau audine, pasirodo tik uz 380miliu nuo manes :))) o salia kaip ir nieko gero pokolkas, na nieko :) daugiau litu susikaups gal ka naujesnio ikasiu Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:19. |