![]() |
tik tie mechanizmai yra skirtingi, dvieju rusiu yra, skirtumas relese, kitoks isistatimo lizdas
Citata:
|
Abi pusės neveikia, mechanizmai tvarkingi (dėkoju), dėl tu juodų dėžutčių :D tai nesu tikras ar jos pas manęs veikia deramai, nzn kaip tie aparatai mato ir jaučia pakitimus, jei tik i tas dėžutes sueina durų jutikliai, degimo signalas ir pan. + maitinimas, tai reiškias tik jos man kaltos, bet kažkaip man peršasi mintis jog prieš tą dežute yra dar kazkas( valdymo koks blokas) ir jis grybauja. Vivid workshop ziurėjau, bet nieko aiškaus neradau ir išviso ten kosmosinė ta elektronika papaišyta :D
|
prašom pdf
|
jokio bloko nera, yra rele, i kuria eina dirzo fiksatoriaus daviklis, ir duru migtukas, duris uzdarius nusispaudzia migtukas kuris duoda signala i rele, islenda dirzas, uzsisegi dirza, signalas eina nuo dirzo daviklio i rele, kad dirza sutrauktu, jeigu daviklis nesuveikia suveikia laikmatis rele, po 10-15sec sulenda pats, dirzo islindima reguliuoja ta juoda knopkike, dirzo islindimo ilgi reguliuoji ant pacio stripo yra tokie kaip fiksatoriai per pati centra juos gali persistumti. bet prie ju manau neverta listi.
Citata:
|
Sveiki dar karteli, del tu dirzu padavimo, as issiardziau abi puses, mechanine dalis abieju gera davikliai padeciu irgi geri( vienas buvo suluzes bet viskas tvarkoje dabar) bet dirzu niekas man nepaduoda, gal buti ir tos reles grybauja? Keleivio puseje ta dirzo padavima traukiant lauk jis pasijungia ir sugrizta( cia istraukiu kai fiske atjungta, pajungus fiske grizta i savo vieta). dar karteli istraukus mechanizma, vel prijungus jis velgi grizta atgal, bet nuspaudus ta mygtuka kuris yra po spyruokle mechanizmas biskeli pasiduoda i prieki vel grizta atgal taip spaudinejant daro tapati, kol buna pradineje padetyje.
Reziume: kur problemos ieskoti :xx: ar ta rele gryba pjauna, ar daviklis duru, tik va kuris virsutinis ar apatinis? Signalizacija taip pat neprisiduoda, nzn ar prie to paties kas risasi, bet tiesiog idomu kokios mintys jusu. Dekoju. |
pats atsakiai i savo klausima, duru signalke jungiasi i viena is tu, ir speju buvo pajungta i tapati jungikli kur ir tavo duru uzdarimo migtuka, tad pradekim nuo jo, isimk ji ir isvis paziurek ar laidai dar ant jo :) bet kuria srote paprasik pameginimui vieno, ant akiu uzdesi,laidai ten su fiskem tad nujimti ir pajungti truks akimirka
Citata:
|
Citata:
Gal kas turi tos reles schema kas ten joje? ta schema kur buvo su pajungimo gan aiski ir paprasta tik nera parodyta kas releje. |
Citata:
|
Galiu ir skaiciukus parasyti reles, jei kas turi duomenu bazes :000 820 58 26, mano manymu signalizacijai kitu problemu yra, bet cia klausimai kuriuos susitvarkysiu veliau.
|
w140 dingo atbuline pavara
nebeisijungia atbuline pavara,meistra remontui kaip ir zinau,esme ar verta remontuoti,ar laiko po remonto,auto turesiu tikrai ilgokai,nenoriu susidrti su tapacia problema,nupirkciau kita deze,bet kur garantija....ar esat kas remontavesi?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:21. |