![]() |
Citata:
|
pas mane jau kokie 5 metai, tai kai eini tech apzhiura, ten gale,kur deda antspauda,tech.pase,kad apzhiura praeita,uzhrasho su tushinuku ir kiek mashina prabegusi, taip pat isirasho ir i savo kompus. Smulkmena aishku, bet ,man visai patinka,kad taip daro,kolukiechiams,jau daugiau zamaroko sukineti pastoviai.
|
Spydometru koregavimas Klaipedoje :)
Kreiptis i mane PM |
taip ir turėtų būt visur, bet kol kas yra pakankamai spragų iš to dalyko sukti pinigus ir mulkinti pirkėjus
|
Citata:
|
o kas draudžia tarkim sugedusį spidometrą ar kompą pakeist? TA centrams tai ko gero iki lempučių
|
jiems tai iki lempuciu, nes ir pats kai variau TA buvo viena rida, veliau kai variau su pakeistu spydiku buvo trigubai mazesne, uzsirase ir viskas, daugiau niekas niekieno nedomina, nu bet pirkejas gali pasiziuret pries perkant, gerai kad toks dalykas yra, kazkada per zinias buvo kalba kad nori padaryt viena duomenu baze su draudikais, tuvlita, regitra ir t.t. kad rodytu kiek kartu masina i avarijas buvo patekus ir visa kita, kazkodel neigyvendino iki siol
|
Tai kad tech apziuroj jie ten numerius i sistema veda belekaip, kai variau pries pora metu rode 139k, pasitikrinau sistemoj nesenei raso 239k, nors va sia vasara variau vel technikine 190k virs tai iseina kad maziau negu pirma kart ivede ir visiems dalampacki :) turiu dar issaugojes lapa pirmos tos tech apziuros tai net abejones nekelia kad ten pirmas skaicius 1 o ne 2 :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:51. |