MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W210 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=201)
-   -   Reikalinga nuomone W210 ? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=8136)

ldalius 2011-10-04 20:13

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 168353)
tai kad buna tai faktas, bet masina tada kainuoja atitinkamai, o ne tiek pat kiek pusantro limono begus

bet juk taip norisi nupirkti pigiai ir mažai bėgusią ir dar gerų metų :xx:

samagonas 2011-10-04 20:17

pas mane jau kokie 5 metai, tai kai eini tech apzhiura, ten gale,kur deda antspauda,tech.pase,kad apzhiura praeita,uzhrasho su tushinuku ir kiek mashina prabegusi, taip pat isirasho ir i savo kompus. Smulkmena aishku, bet ,man visai patinka,kad taip daro,kolukiechiams,jau daugiau zamaroko sukineti pastoviai.

Melionas 2011-10-04 20:18

Spydometru koregavimas Klaipedoje :)
Kreiptis i mane PM

ldalius 2011-10-04 20:19

taip ir turėtų būt visur, bet kol kas yra pakankamai spragų iš to dalyko sukti pinigus ir mulkinti pirkėjus

Tomskis 2011-10-04 20:20

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 168355)
pas mane jau kokie 5 metai, tai kai eini tech apzhiura, ten gale,kur deda antspauda,tech.pase,kad apzhiura praeita,uzhrasho su tushinuku ir kiek mashina prabegusi, taip pat isirasho ir i savo kompus. Smulkmena aishku, bet ,man visai patinka,kad taip daro,kolukiechiams,jau daugiau zamaroko sukineti pastoviai.

pas mus irgi registruoja TA rida, netgi va internete gali pasitikrint bet kurios masinos TA istorija, tuo paciu ir rida raso, bet kas is to jei ji i LT tik parvaziavus buvo persukta, o LT jau registruojama nuo 140kkm :)

ldalius 2011-10-04 20:28

o kas draudžia tarkim sugedusį spidometrą ar kompą pakeist? TA centrams tai ko gero iki lempučių

Tomskis 2011-10-04 20:34

jiems tai iki lempuciu, nes ir pats kai variau TA buvo viena rida, veliau kai variau su pakeistu spydiku buvo trigubai mazesne, uzsirase ir viskas, daugiau niekas niekieno nedomina, nu bet pirkejas gali pasiziuret pries perkant, gerai kad toks dalykas yra, kazkada per zinias buvo kalba kad nori padaryt viena duomenu baze su draudikais, tuvlita, regitra ir t.t. kad rodytu kiek kartu masina i avarijas buvo patekus ir visa kita, kazkodel neigyvendino iki siol

Rafinuotas 2011-10-04 21:13

Tai kad tech apziuroj jie ten numerius i sistema veda belekaip, kai variau pries pora metu rode 139k, pasitikrinau sistemoj nesenei raso 239k, nors va sia vasara variau vel technikine 190k virs tai iseina kad maziau negu pirma kart ivede ir visiems dalampacki :) turiu dar issaugojes lapa pirmos tos tech apziuros tai net abejones nekelia kad ten pirmas skaicius 1 o ne 2 :D

vilfoot 2011-10-04 21:21

Citata:

Pradžioje rašė TATSU (Post 168344)
viskas labai lengvai patikrinama, pasiemi vin'a pasuki i silberi ir papasakos apie rida iki to momento kol buvo aptarnaujama pas dileri. o kad nebuna auto su tokiom ridom tai tu maziau tikek, ne visi masinoj gyvena. as savo pardavinejau su 112000rida visi reke kad atsukta ir visiems buvo giliai dzin kad istraukta visa istorija. tokie tie jau lietuviai visur apgaules mato.
p.s pakauskit 400E apie jo 89m opeli su 60000rida

cia lt silberis tokia paslauga teikia?:)

Edgis 2011-10-05 09:36

Citata:

Pradžioje rašė MB777 (Post 168316)
Nebus ten 130 ridos. Bus ten irgi apie ~200, o jame nei odos nėra... Ir spalva su juoda nėra ką lyginti... Griebk juodąjį jis tikrai geros komplektacijos ir atrodo gražiai, o su violetiniu mersu lakstyti ir girtis, kad pas mane maža rida, tai...

Negalvojau, kad automobilį reikia rinktis pagal opcijų skaičių ir dar juodą spalvą.... Norit įsitikinti ridos tikrumu - lekiant į Silberį arba pas dėdę Petrą į garažą, svarbu STAR arba Xentry turėtų. Jungiat ant kompo ir žiūrit. Jei prieš perkant varysit į diagnostiką, tai ridą kartu pažiūrės. Aš pats turėjau W210, kurio rida (tikrinta buvo su STAR) beveik 160k km grįžusio.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:51.