![]() |
Citata:
"Jami benza - nes as vazineju benzu ir man axujenai." |
Na kad 270cdi ML paimti gali pusetinos bukles uz 20tukst litu... Tai uz tokia juokinga suma toks ir visureigis.. O uz savo kaina manau jis atitarnauja.. ir tas motoras nera jau toks labai prastas.. Aisku iksas geriau ir atrodo, ir vaziuoja, ir motorai geresni ir pan, bet ir kaina 50proc didesne.. Tai pagalvokt patys.. 50proc tai ne 10 ir ne 15... Tad neverta siulyt zmogui, ieskanciam ml pirkti x5..
|
Citata:
|
pries 4 metus nupirkau zmonai ML. aisku senas,pats pirmas.benzas ir amerikonas.vaziuoja po siai dienai.rida 160k km. dideliu bedu nebuvo.neskaitau dylamu detaliu,tokiu kaip kaladeles,dirzeliai ir tepalai.komforto aisku didelio nera vaziavime,bet ko noret is parketinio SUV.miesto salygom pakenciamas,bet aisku bekelej pravazumu nepasizymi.tiem kas iesko tikro dzipo tai tik toyota.kas del x5 ,tai uz ml jis man labiau patinka.dizainu,sportiskumu,komfortu.bet del islaikymo tai sakyciau ml geriau.x-sas lepesnis.o jei norit tikro bekeles monstro tai pirkit UNIMOGA:seile:
|
su sorento vazineti tik kaime kaip su traktorium.visas barska kaip opeli senam plasmases ne dekui tokios nenoriu.x5 kazkaip ne prie sirdies per daug gal man prabangus
|
Citata:
uz 20 tukst paimsi ml dizelini pusetina bet irgi reikes dar investuot. o x5 kazin ar uz 30 dizelini pasimsi.. na nebent koki lavona, i kuri vistiek reikes laikui begant sukist 2-3stukas litu... |
Citata:
|
arba i toki uzmesk aki ;)
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=1 |
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:51. |