![]() |
As tai geriau medi ciupineju, negu kazkokius guminius kandonus, kaip buna orginalios rankenos nusidrozusios baisiai. Ir raktelis padarytas is levos plasmases, kad net pakabuko neuzdesi...:D Ir kad laiko buciau turejes, buciau ant rankenos merso zenkliuka israizes. Bet pas mergas reikejo varyt:DDDDDD
:zenklas: |
Taip tik lako ir dazu sluoksniai.. Ir net nesijaucia tikras medis, nieko gero.:confused:
|
aš bet kokiu atveju palaikau temos autorių ir sveikinu jo iniciatyvą. Man labai patinka, kai yra kūrybingų žmonių, nes pats esu prie meno.
Tačiau niekaip nesuprantu, kodėl yra automobiliuose taip vertinamos medinės detalės kaip vairas ir kiti interjero papuošimai? Juk medinės detalės ypač vairas rimtos avarijos metu yra pirmas dalykas, kuris sužalos vairuotoją |
Aciu. Taip tiesa sakai, bet saugsiausia turbut is viso nevairuot.:) Ir taip vairai be oro pagalviu yra tiek pat pavojingi kaip ir mediniai..:) Nu man patinka medis, as drozineju skulpturas, net studijuoju miskininkyste.. As siuos daiktus automobiliui isdroziau todel, nes orginalus buvo tragiskos busenos... Pritariu kad nekaip atrodo, bet viska padariau per dvi dienas ir nera pabaigta...:D
|
juk niekas negime mokedamas. As pats sitoj srity studijuoju. :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
P.S. nieko asmeniško, šiaip gera nuotaika ir tiek :wave: |
taip ir supratau kaip bairi :wave:
|
Sveikintina, kad uzsiima tokiais darbais, bus daugiau patirties- bus dar geresni rezultatai, o jus norit, kad tik pradejes jau darytu S klases salono kopijas :) as palaikau zmogu ;)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:46. |