MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W124 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nusprogo galiniai amortizatoriai. Pagelbėkit (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=8768)

Jurgis 2012-02-27 21:53

Kad sistema puiki kol negenda, tai aišku. Pats visą nedidelio bulviakasio derlių iš laukų išsivežiau vienu kartu. :D Bet klausimas ne tame. Kai pirkau savo universalą, daug klausinėjau pas žmones ne internete apie šitą sistemą ir perdarymą. Vieni sako - neįmanoma, kiti sako įmanoma ir labai paprasta, treti sako nežinau, Pašilės gatvėj užklausiau taip prabėgom, sako vieną darėm, bet gaunasi susmukęs galas, taip ir nepavyko suvokt kaip jis gali gautis susmukęs. Ir niekas negali pasakyt tiksliai kokius amortizatorius ir kokias spyruokles deda, arba kas pasako, tai skirtingai. Užtai ir užklausiau, gal kas daręs šitą burtą ir žino tiksliai. Suprantu, kad galbūt čia geriau atsakytų koks taksistas, lakstantis su universalu, o ne mersų fanai, kurie neigiamai vertina visokius būrimus(ir gerai daro), bet vistiek reikia pamėginti sužinoti ir iš čia :)

inferno 2012-02-27 22:09

tai nesuprantu pas tave jie sugedo ??? jei sveiki tai kam tu čia domiesi nesamonėm ??

ldalius 2012-02-27 22:11

jei nori s124 galą perdaryt, dedi 190 merso priekines spyruokles ir (jei neklystu) VW transporter T3 priekinius amortizatorius.

Jei turi noro, tai galiu net Kamazo linges pritaikyt. Viskas yra padaroma ir perdaroma, nes žmonės ir kosminius laivus sukonstruoja

woodoooo 2012-02-27 22:42

Citata:

Pradžioje rašė Jurgis (Post 196034)
Kad sistema puiki kol negenda, tai aišku. Pats visą nedidelio bulviakasio derlių iš laukų išsivežiau vienu kartu. :D Bet klausimas ne tame. Kai pirkau savo universalą, daug klausinėjau pas žmones ne internete apie šitą sistemą ir perdarymą. Vieni sako - neįmanoma, kiti sako įmanoma ir labai paprasta, treti sako nežinau, Pašilės gatvėj užklausiau taip prabėgom, sako vieną darėm, bet gaunasi susmukęs galas, taip ir nepavyko suvokt kaip jis gali gautis susmukęs. Ir niekas negali pasakyt tiksliai kokius amortizatorius ir kokias spyruokles deda, arba kas pasako, tai skirtingai. Užtai ir užklausiau, gal kas daręs šitą burtą ir žino tiksliai. Suprantu, kad galbūt čia geriau atsakytų koks taksistas, lakstantis su universalu, o ne mersų fanai, kurie neigiamai vertina visokius būrimus(ir gerai daro), bet vistiek reikia pamėginti sužinoti ir iš čia :)

dafiga tu perdarytu man kiek siulo pirkt ardymui s124 pirmiausia klausiu ar yra hidraulika jei nera tai neperku nebent pusvelciui :) o pasiulimu be hidraulikos dafiga jau buvo. kaip ka ten stato nesidomejau bet faktas tas kad perdarytu pilna ir tikrai ne vienetai.

PANTERA888 2012-02-27 22:48

o kaip atskirti ar jie perdaryti ar ne?
bent jau pas mane bmw kai buvo tai tik uzhvedi ir galas pasikelia automatishkai,o merse to nera

inferno 2012-02-28 07:48

Citata:

Pradžioje rašė PANTERA888 (Post 196058)
bent jau pas mane bmw kai buvo tai tik uzhvedi ir galas pasikelia automatishkai,o merse to nera

merse ir neturi pasikelt tiesiog kai tu prikrauni daug svorio jis nenusileidžia :D bent jau aš taip suprantu :) nu kai buvo išbėgęs skystis kai amortikai nusprogo tai nusileides galas buvo ir siubavo ant gulinčiu mentu kai reikalas :D

Edgis 2012-02-28 21:45

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 196041)
jei nori s124 galą perdaryt, dedi 190 merso priekines spyruokles ir (jei neklystu) VW transporter T3 priekinius amortizatorius.

Užteks ir sedano 124 galinių spyruoklių:) Tik prasmės to perdarymo aš vistiek nesuvokiu:)

Citata:

Pradžioje rašė PANTERA888 (Post 196058)

Mersas palaiko vienodą aukštį, čia ne citroenas, kad nusileistų užgesinus:) O atskirti galima pažiūrėjus į pačius amortizatorius.

ldalius 2012-02-28 21:50

Edgarai, normaliai važinėt užteks ir sedano, bet norint nors 500 kg vežt, sedano spyruoklės per silpnos. Bet su 190 priekinėm spyruoklėm tuščias be krovinio važiuoja s124 kaip koks GAZ-53 pagal galo kietumą :xx:

Edgis 2012-02-28 21:53

Daliau, norint 500kg vežt būtų prasmingiau likti su hidrauline pakaba:) O w201 spyruoklės irgi pagal variklius skirstomos, tai nuo kurio dėti?

ldalius 2012-02-28 21:59

tiek tu tiek aš kasdien susiduriame su tautiečių pageidavimais "padaryk, kad būt pigiau" O toliau ne mūsų galvos skausmas.
Paklausė žmogus - atsakiau ko norėjo išgirst.
Paprašys padaryti - padarysiu. Svarbu, kad pinigus mokėtų, o kaip toliau toks frankenšteinas važiuos, mums iki lempučių. Klijento noras mums įsakymas, o jei už tą klijento norą dar ir pinigus gauni, tai ko daugiau norėt? :xx:

Sakau, jei klijentas pageidaus ir dar mokės pinigus, tai ir KAMAZo linges sudėsiu, svarbu kad jam būt gerai ir išvažiuotų patenkintas, kad gavo ko norėjo.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:47.