![]() |
o kas jame ne nuo mercedeso?
visiskai ne nuo sito modelio tai tik vairas ir gal but begiu ryciagas, o visa kita kaip ir nuo 124 :mastau: |
variklio gaubtas nlb man patiktu:bebebe: ir nepatinka tie nikeliouti virs ratu:) siaip tai daug kas nuo amg ir gerai sutupdytas jis. toks agresyvus.
|
Citata:
Uzpakalys tai nieko, bet seip masina kazkaip nelabai man ziurisi. O del vairo tai jei as buciau pirkejas man kiltu klausimas kodel tas vairas buvo keistas. Juk seip tokio vairo niekas is musu neuzsidejom tik del grozio :) Matyt ir airbagai buvo issove ir pan... |
Citata:
o vaira pvz as savo W123 pasikeiciau i neoriginalu, nes jis zymiai grazesnis ir patogesnis :vairuot: |
Citata:
|
Na jei kas man jame patinka tj gal tas priekinis kapotas..... :bounce: ir seip ta apdaila manyciau gerai atrodo... :confused: Tik tie va nikeliuoti kaip kas sake.. ir ant galo bagazines tas spoileriukas nelabai man kaskaip.. Ot kad toky Juoda Rasciau Su 3.0 l :seile:.... ( BE DUJU )
|
Citata:
|
man atrodo kad MB automobiliuose isvis niekada nebuvo naudota si sistema.
o visu C124 varikliai iki 92-uju vidurio turejo tik KE-Jetronic ipurskima. |
Oho Oho..?? :vairuot:
|
siaip tas spoileris vienintelis grynakraujis AMG kurinys ant W124, kuris atrodo tikrai geriau negu suoliukai
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:48. |