MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W210 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=201)
-   -   Ar gerai kartonas prieš radiatorių? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=9055)

ldalius 2012-02-06 19:32

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 192530)
ta pati beda su cdi

mano kolegos juokauja, kad TDI, CDI ir kiti panašūs varikliai per savo ekonomiją, net savęs sušildyt nebegali :xx:

simaso 2012-02-06 19:58

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 192509)
paskaičiau idėmiai temą ir ką galiu pasakyt? O gi nieko. Kartonas už radiatoriaus tai kaip prezervatyvas ant ..... Nei naudos nei malonumo.
Jei termostatas veikia tvarkingai, jei gera cirkuliacija, jei tvarkingai dirba cirkuliacinis siurbliukas (ne visi modeliai juos turi) ir visa kita aušinimo sistemos dalis, tai nereikia nei kartonų nei plėvelių nei plastmasių. Nesu niekada jokiai mašinai tokių dalykų daręs. Aišku esu daręs tik pabandymui dėl sportinio intereso, bet tada važiuoji ir visą laiką spoksai į temperatūros parodymus, kad variklis neužvirtų.
Juk termostatas tam ir yra variklyje, kad palaikytų stabilią temperatūrą, o tik karštą perteklių atiduotų į radiatorių. O salono šildymas yra pajungtas nuo variklio mažojo rato, kuris visada cirkuliuoja kai termostatas yra netgi uždarytas. Kaip tik vakar man žmona pasiūlė užkurt jos MB ir nuvažiuot užpilt kuro (pati nesiryžo kai lauke buvo -32) - tai net nustebau nuo savo liaudies mašinos nulipęs, kad taip greit variklis pasiekė stabilią 85-90 laipsnių temperatūrą lygiai tokią pat kaip vidurvasarį. Ir nei kartonų nei sijonų nėra prieš radiatorių. Va tep :wave:

tai, kokia pas tavo žmona mašina, kad prie tokios temperatūros užkaista varyklis nesunkiai... mainom ?

Dalius/68 2012-02-06 20:00

na kai toks - lauke tai kol darbine temperatura pasiekia reikia nuvažiuot apie 20km ,čia su cdi

ldalius 2012-02-06 20:01

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 192547)
tai, kokia pas tavo žmona mašina, kad prie tokios temperatūros užkaista varyklis nesunkiai... mainom ?

w202 2,5D 83kw su APD 94m gimimo

Beje pavasarį rimtai pardavinėsiu, nes žmona pavažiavo su draugės audi A4 1,9TDI automatu ir užsisvaigo, kad nori audi arba passat sedano. O aš kadangi aliuminės pakabos nebijau, tai neprieštarauju

Tomskis 2012-02-06 20:02

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 192550)

Beje pavasarį rimtai pardavinėsiu, nes žmona pavažiavo su draugės audi A4 1,9TDI automatu ir užsisvaigo, kad nori audi.

tu jau po biski keiti religija ziuriu :)

bitch 2012-02-06 20:02

tie dangstymai daugiau apsaugo varikli nuo apiputimo salto oro aplink ji.

ldalius 2012-02-06 20:05

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 192551)
tu jau po biski keiti religija ziuriu :)

mano religija yra tokia, kad reik išbandyt viską, nes tik vienintelis buvęs w124 išbuvo pas mane rekordinį laiką - 5 metus, o šiaip mašinos pas mane keičiasi kas du metus, pas žmoną irgi

simaso 2012-02-06 20:06

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 192550)

Beje pavasarį rimtai pardavinėsiu, nes žmona pavažiavo su draugės audi A4 1,9TDI automatu ir užsisvaigo, kad nori audi arba passat sedano. O aš kadangi aliuminės pakabos nebijau, tai neprieštarauju

esmė tame, kad sunku patikėt, kad mašina normaliai kurias ir veikia prie tokių šalčių. paskutini kart kai kuriau, tai raktelis spynutėj sunkiai sukos, vienas xenonas nebešvietė, sankabos pedalas taip prilipdavo, kad atplėšt reikdavo, žodžiu... ;]

Tomskis 2012-02-06 20:07

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 192556)
esmė tame, kad sunku patikėt, kad mašina normaliai kurias ir veikia prie tokių šalčių. paskutini kart kai kuriau, tai raktelis spynutėj sunkiai sukos, vienas xenonas nebešvietė, sankabos pedalas taip prilipdavo, kad atplėšt reikdavo, žodžiu... ;]

pas mane w210 irgi atsimenu buvo bajeriu prie -27, uzsikuria iskart, ale vairas is pradziu klinija, sankabos pedalas neatsoka, begiai nesijungia :) viskas sustinge zodziu , susyla ir vel gerai

Dalius/68 2012-02-06 20:08

o važiuojant per duobes ,amortikuose gal tepalas užsales,tai kaip su kokiu traktorium...net pašoki nuo sedynes,na kai išsimankština..po kokiu10km tai jau,jau...

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:21.