![]() |
perkant akuma sakiau pardavejui, siulyk tik gelinius man. tas klausia o tu i kateri desi ta akuma? sakau ne, i masina. tai nafiga tau permoketi sako? nesuk galvos ir dek paprasta. pabandziau ji itikinti tipo manualas taip raso, bet tas tik nusisypsojo ir pasiule man pataupyti savo litus. 95AH paprastas akumas neperbrangiausios firmos ir jokiu nusiskundimu neturiu jam
manau palei analogija mazajam jokiu ten stebuklingu reikalavimu irgi neturi buti, nors tai tik spejimas mano. |
kaune gelinis didysis 700lt.(nepirkau:geda:)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Vampyrai, jei generatorius nekrauna, bent 5 km nuvaziuosiu iki serviso? ;) |
Citata:
|
Citata:
Ir is viso, klausimas ar duos vaziut is viso w211 jei akumo krovimas nulinis. Vampyrai? ;) |
Citata:
|
Citata:
Rytoj va uzsikurisu, jei displejuje rodys, kad akumo itampa kyla (reiskia jis kraunamas), tada drasiai minsiu iki tokio diedo savanoriose pre 17 trulo ziedo, ten jis koks tai akumu pusdievis, gal dataikys man mazaji akuma nuo kokio motociklo, nes silberinis originalas be 411 neiseina. |
Citata:
W211 pasirode pries 10 metu rinkoje, o kuriamas ir tai pries 20 pradetas manau :) tai kad nereikia i ji ziureti kaip i kosmosa! tai paprasta masina! jeigu tau idomu kaimynas mano pagalbos paprase, per salcius sedo jo akumas, duok prirukyti sako. nezinojau kad kaimynas bukas kaip asilas, jis rauduona laida i akumo minusa prikabino, juoda laida i pliusa, as savo ruoztu juoda kaip ir visiems budinga i - ir rauduonas i +! patekek kiek fejerverku buvo. ir tai ant uzkurtos masinos. ir spek kokios pasekmes?! ogi jokiu! viskas kaip buvo taip ir yra tai kad negalvok tu kad jau W211 moderniausias modelis. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:10. |