MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   W211 raudonas akumas ir visit workshop (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=9278)

FUN500 2012-03-07 09:50

perkant akuma sakiau pardavejui, siulyk tik gelinius man. tas klausia o tu i kateri desi ta akuma? sakau ne, i masina. tai nafiga tau permoketi sako? nesuk galvos ir dek paprasta. pabandziau ji itikinti tipo manualas taip raso, bet tas tik nusisypsojo ir pasiule man pataupyti savo litus. 95AH paprastas akumas neperbrangiausios firmos ir jokiu nusiskundimu neturiu jam
manau palei analogija mazajam jokiu ten stebuklingu reikalavimu irgi neturi buti, nors tai tik spejimas mano.

xenonas 2012-03-07 09:51

kaune gelinis didysis 700lt.(nepirkau:geda:)

pauliukas 2012-03-07 09:57

Citata:

Pradžioje rašė xenonas (Post 198096)
kaune gelinis didysis 700lt.(nepirkau:geda:)

Jei tokia gelinio kaina tada pas mane gelinis, nes as daugiau sumokejau :D

vampyras 2012-03-07 10:08

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 198058)
Nesumaisei vietomis del gelinio ir ne gelinio? ;) Pas ka stovi didysis gelinis, pakeliam rankas :)
O diagnose aisku pigiau :) Beja diagnose nurodys kad blogas konkretus akumas jei taip ir yra?

jaigu netiki pasitikrink atsidares kapota ir bagazine ;)

Finalfour 2012-03-07 10:26

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 198099)
jaigu netiki pasitikrink atsidares kapota ir bagazine ;)

Jau tikiu :) Bet pas mane tikrai ne gelinis stovi didysis, papratsa varta :)
Vampyrai, jei generatorius nekrauna, bent 5 km nuvaziuosiu iki serviso? ;)

pauliukas 2012-03-07 10:31

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 198102)
Jau tikiu :) Bet pas mane tikrai ne gelinis stovi didysis, papratsa varta :)
Vampyrai, jei generatorius nekrauna, bent 5 km nuvaziuosiu iki serviso? ;)

Pazistamas nuroves generatoriaus dirza 60km parvaziavo be muzikos, be sviesu ir t.t. :) tai 5 km drasiai turetum nuvaziuot :D

Finalfour 2012-03-07 11:06

Citata:

Pradžioje rašė pauliukas (Post 198107)
Pazistamas nuroves generatoriaus dirza 60km parvaziavo be muzikos, be sviesu ir t.t. :) tai 5 km drasiai turetum nuvaziuot :D

Pazistamas su w211 sita finta isbande? ;)
Ir is viso, klausimas ar duos vaziut is viso w211 jei akumo krovimas nulinis. Vampyrai? ;)

Apple 2012-03-07 11:26

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 198113)
Ir is viso, klausimas ar duos vaziut is viso w211 jei akumo krovimas nulinis. Vampyrai? ;)

Viskas gerai su tuo tavo generatorium :) ko tu taip panikuoji? as sutokia klaida puse ziemos pravazinejau ir mesrsas gyvut gyvutelis!!!

Finalfour 2012-03-07 11:33

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 198115)
Viskas gerai su tuo tavo generatorium :) ko tu taip panikuoji? as sutokia klaida puse ziemos pravazinejau ir mesrsas gyvut gyvutelis!!!

As nepanikuoju :) Tik matai, si klaida daug ka reiskia, tau gal reiske mazojo akumo bedas, o man gal generatoriaus krovimo nebuvima. Bet ka mes cia, be diagnostikos neisbursim nieko. O kai dabar esu darbe ir jos padaryt negaliu, tai ir buriam cia forume visokias versijas ;)
Rytoj va uzsikurisu, jei displejuje rodys, kad akumo itampa kyla (reiskia jis kraunamas), tada drasiai minsiu iki tokio diedo savanoriose pre 17 trulo ziedo, ten jis koks tai akumu pusdievis, gal dataikys man mazaji akuma nuo kokio motociklo, nes silberinis originalas be 411 neiseina.

FUN500 2012-03-07 12:35

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 198113)

paaiskink kuo w211 tokia jau stebuklinga masina kad jai be ikrovimo negalima vazineti? :) parase gi Visit workshop tai ir vairuok nebijodamas. neparase gi rauduonai STOP.
W211 pasirode pries 10 metu rinkoje, o kuriamas ir tai pries 20 pradetas manau :) tai kad nereikia i ji ziureti kaip i kosmosa! tai paprasta masina!
jeigu tau idomu kaimynas mano pagalbos paprase, per salcius sedo jo akumas, duok prirukyti sako. nezinojau kad kaimynas bukas kaip asilas, jis rauduona laida i akumo minusa prikabino, juoda laida i pliusa, as savo ruoztu juoda kaip ir visiems budinga i - ir rauduonas i +! patekek kiek fejerverku buvo. ir tai ant uzkurtos masinos. ir spek kokios pasekmes?! ogi jokiu! viskas kaip buvo taip ir yra tai kad negalvok tu kad jau W211 moderniausias modelis.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:10.