![]() |
Citata:
|
kažkas juk turi finansiškai labiau paremt draudimo bendroves :xx:
|
a nuo kiek vis pradeda pigt draudimas ? kai su eina 2m stazas ir tai yra ant 20m o toliau turbut po 25m amziaus dar pigesnis ar draudimas vis pinga su metais :mastau:
|
tai kad jis man brangsta su metais. apskritai per zinias sako kad brangsta draudimas, kazkiek nuolaidas padaro pastoviems klientams, bet kai visumoj jis brangsta, tai nieko neislosi
|
savo masina apdraudziau Lietuvos draudime uz 180lt metams
|
25m, stazas 5-6m, 3.0 motoras, draudziu savo vardu tik antrus metus, kaina su max nuolaida 600 lituku :) sake, kad 25m tai labai jaunas, o kai pamate, kad 162kw tai visai..kazkaip rizikos faktoriu lygis pas juos labai kyla..
|
Pries pora dienu draudziausi , masina ant mano tevo , stazas didelis (tevo) , 2.0 55kW be eismu ivykiu ,mano stazas- 5,5 m., be eismo ivykiu . kaina 224 lt . o lygiai pries metus buvau pataikes ant ,,kazkokios akcijos'' tai buvo 199 lt .
|
tai kad šiuo metu iėjau į PZU tinklapį ir suvedžiau savo ir Galaxy duomenis - paskaičiavo 237Lt su žalia korta :bebebe: :wave:
|
daliau paskaiciuok ant mano numerio CNM306, eisiu i pzu paskui bartis, turesiu ka pasakyt
|
2.2 motoras, 7 metai stazo, 25 metai paciam ir gaunasi 499lt if'elyg.
apgavau, cia su zalia korta. Dabar net pazejau, compensa siulo uz 280lt dabar jei drausciau |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:30. |