MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Exit W163 , 270 CDI (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=9747)

Lengvas 2012-05-30 13:32

o tokiu atveju jei be kasko tai uazikas kaltas ar pats lieki? :)

Exit 2012-05-30 14:52

Citata:

Pradžioje rašė Lengwas (Post 214805)
o tokiu atveju jei be kasko tai uazikas kaltas ar pats lieki? :)

Na mano nuomone tikrai ne as :) Tvarkingai nevirsijant greicio vaziavau antra juosta ( tam ir skirta aplenkti tuos kas vaziuoja pirma ) , o jis dave gazu net neisitikines ar saugu .....

aware 2012-05-30 14:58

Citata:

Pradžioje rašė Exit (Post 214821)
Na mano nuomone tikrai ne as :) Tvarkingai nevirsijant greicio vaziavau antra juosta ( tam ir skirta aplenkti tuos kas vaziuoja pirma ) , o jis dave gazu net neisitikines ar saugu .....

Jaigu tu jam neikalei, jis gaus uz avarines situacijos sukelima bauda, o tau pripaisis, kad nepasirinkai saugaus greicio, kad isvengt avarijos ar kazkas panasaus, o jaigu nors kiek ji kliudei viskas aisku, kas kaltas

MINDAUTIŠKIS 2012-05-30 15:14

Nu krasavica mierinas:zenklas: juolab kad juodas:lithuania:

kosmaras 2012-05-30 23:54

grazus ML identiskas buvusiam manajam. Iskyrus salona ir varikli:seile:

Exit 2012-05-31 07:43

Citata:

Pradžioje rašė aware (Post 214822)
Jaigu tu jam neikalei, jis gaus uz avarines situacijos sukelima bauda, o tau pripaisis, kad nepasirinkai saugaus greicio, kad isvengt avarijos ar kazkas panasaus, o jaigu nors kiek ji kliudei viskas aisku, kas kaltas

Nieks jis negaus :) nes jis isvaziavo / pabego nzn kaip pavadinti is ivikio vietos. O ir policijos nebuvo ... Nes netureciau ka jiems pasakyti :) maciau tik 3 raides numerio , skaiciu neisiminiau .

M'Bejus 2012-05-31 12:02

Jei butum kvietes policija, tau zala turetu padengt draudiku motorinis biuras :wave:

Exit 2012-05-31 13:13

Citata:

Pradžioje rašė M'Bejus (Post 214948)
Jei butum kvietes policija, tau zala turetu padengt draudiku motorinis biuras :wave:

Tai man ir taip draudimas padengs viska :)

Beje siandien buvau apziuret masinos , bamperiai jau paruosti dazymui . Problema tame kad kaires puses tarpas tarp rato ir arkos mazesnis ...... Vis del to kazka pazeidziau pakaboje.

liudas777 2012-06-01 10:55

Citata:

Pradžioje rašė M'Bejus (Post 214948)

Jo, o ten forumiečiui error, kai girti sudaužė tai joks biuras kaip ir nepadengė. Dar dabar turbūt dalių pigiau tebeieško. :D

Exit 2012-06-01 14:03

Citata:

Pradžioje rašė liudas777 (Post 215152)
Jo, o ten forumiečiui error, kai girti sudaužė tai joks biuras kaip ir nepadengė. Dar dabar turbūt dalių pigiau tebeieško. :D

Matyt nei error buvo apsidraudes kasko , nei tie girti turejo draudima :) todel matyt ir nepadenge niekas . Reikia tada teismo keliu bandyt is tu girtu issireikalauti padengti zala, bet manau teismo islaidos bus 3x brangiau nei ta zala :D

Man draudimas pasake paprastai , nuvezi masina i servisa , palieki , sedi kantriai lauki , atvaziuoji pasiemi pataisyta :) mums saskaita israsai

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:29.