![]() |
aišku kad kam čia tuos tepalus keist,buvo ir konstruktoriu tokiu su life time voranty,deja praktika parode kad reikalingos korekcijos ir dauguma gamintoju pripažino kad dežeje rekomenduojama tepala pakeisti kas 60k km.Jei nesinori keist tepalu po to prasideda nesklandumai kurie galu gale pavirsta i problema tokia kai kapitalinis dežes remontas,arba keitima i kita(tokia pat sudrožta).
|
Visu pradekim nuo to, kad nesu automechanikas ir esu is tu, kad megstu tvarka. Visad stengiuos laikytis gamintojo rekomendaciju.
Kada keistas tepalas dezeje? Negaliu pasakyti ar jis isvis buvo keistas ir noretusi ji pasikeisti, bet ziuriu labai daug abejingu nuomoniu... Tad visu pirma noriu pasiteiraut, koks tepalas pas mane pilasi? Kaip patikrinti jo lygi? Jei prireiktu ji keisti, tai gal rekomenduotumet meistriukus ar koki servisa kurie tai galetu padaryti Klaipedoje? Dekoju |
mano patarimas butu tau nuvaziuoti ten http://www.1588.lt/imone/a-surkovski...-remontas&ip=2
tikrai tau patars geriau negu mes, ir ne perdaug alkanas pelnui.. |
Citata:
|
ne siaip is interneto, pazystami. vis kviecia apsilankyti pas juos tepalu keitimui o as vis priesinuosi. losiame kas laimes
|
Citata:
|
Gal suspes parduoti,čia dabar visas pasaulis taupo ,Kubilius išmoke:xx:
|
visiskai ne taupimo sumetimais ta darau. turejau 4 masinas su automatais. nei vienoje nekeisdavau tepalu. vidaus degimo varyklio konstrukcijos destytojas ismoke viena auksine taisykle:
neieskok priezasties kodel varyklis sklandziai dirba! tuo principu ir vadovaujausi. nesiruosiu kistis kol viskas yra gerai. gi jus sarniru nekeiciate profilaktiskai, kas 20kkm. ir as neprigalvoju sau bereikalingu uzsiemimu. cia kazkam is neturejimo ka veikti vairo stiprintuvo skysti norisi keisti! kai man nera ka veikti dirbu savo darba, tikrai gaunasi daugiau naudos negu isgalvoti sau bereikalingus uzsiemimus. |
Citata:
|
Tai jau tikrai, lygint reiketu su variklio tepalais, tepalu filtrais, kuro filtras. Kitaip tariant kol vaziuoja - tol nieko nedarau :D o kai jau sustoja tada ojojoj... mercedes geri buvo seni, o nauji jau nebepatvarus.... :D
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:48. |