![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
P.S. o i tema tai manau Mukui nepastebetam buti bus labai sunku, vistik nekasdiene spalva automobilio :) Jei vesi bendradarbe namo, tai nebent su valdiska masina :D |
pvz numeriai 140 cia pizoniski? cia labai teisingi numeriai sitam mersui, su gilia prasme. pvz 500 irgi geri numeriai su prasme.
|
140 ar 500 tai nieko, bet man biski kvaila, kai buna salyginai pasenus masina su vienodais skaiciukais ir vienodom raidem. o ypac vardiniai numeriai.
|
Pamenu kai savaji registravau, paklausiau regitros darbuotojo kokia serija eina - GAH sakau duok man, kad butu skaiciai 140, sako nebera nebent is kitos serijos, klausiu kokia kita serija - GAJ, aciu sakau nebereikia :xx:
|
Citata:
|
Citata:
P.S. Griztant i tema matau Mukui teks perregistruot auto :D Teks padaryt Mercedes'ui kaledine dovana :xx: |
Citata:
O dėl tų išskirtinių serijų kaip GEY ar panašiai tai aš ir nenorėčiau :xx: |
Citata:
|
As ne priesiskai nusiteikes, bet numeriai man nesuteikia jokio grozio. Butu nemokamai, imciau, bet man net 50lt gaila butu uz kazkokius skaiciukus. Man senas auto jau yra mano, butu w216, gal ir ok tie numeriai, bet ant tokiu masinu, tie numeriai vaizdo nepuosia. Juokinga, kai ant apynaujes c ar 3er klases auto ikala vardini numeri, kai ta auto po 5 metu kainuos vos ne kaip visas numeris :D Ant w140 tikrai nedeciau jokiu numeriu, geriau i palanga savaitgaliui nulekt:) vis prasmingiau nei turet kazkokia skaiciu kombinacija:) o gei numerio tai tikrai nenoreciau :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
vardinius saugo 6men, paprastus 1diena.
Na va, kiek zmoniu tiek nuomoniu, vienam ratai yra nesamne, kitam numeris :) uz ratu kaina i palanga tikrai duagiau kartu nuleksi ir kiek sutaupysi padangom :) lupenai grazus numeris grozio neprideda, bet graziai masinai reikalingas grazus numeris. |
Citata:
|
Galetum tema atnaujinti
|
tai visi kaip ir pasisake jau... ar kazkas domina? :)
|
Na taip idomu, kaip sekasi eksplotuoti, ar patenkintas pirkiniu ir pan...
|
zmogus eksploatuoja o ne chatina forumuose :)
|
Kaimynas irgi su tokiu važinėjasi tik sidabriniu,vis galvojau ko jam trūksta,tai iš tavo nuotraukų supratau,kad tokių R18 ratų!
|
Šiaip patenkintas labai,kuro sanaudos aisku ziaurios,bet man tai labiau kaip 2tra mašina, tai nedaug ir važinėju su ja.
Kai nusipirkau kai ka sutvarkiau su pakaba,buvo dar kai kokiu smulkiu niuansu, bet šiajp tai viskas super, mašina tikrai džiugina, kiek esu turėjes mersu,šis ypatingai geras :) Pažiurėjau mobile.de tai 98m mašinu beveik nera, o kainos kosminės, kažkaip Lietuvoje pardavime ju dabar irgi nematau,jeigu ir parduoda arba lavonas, arba kaina kosmosas |
Tai va kas nupirko šita CL man iš po nosies... Jau buvau atvažiaves apžiūrėt ir paskutine minute pasakė sorry katik pardaviau. Kaina buvo labai gera , o ir mašina pasaka :)
|
ir ka tuom norejai pasakyt?
|
Citata:
|
nu pamatei tai pamatei, kam del to rasyt?
|
Gal todėl, kad čia Forumas ir temose galima reikšt savo nuomone, pagyrimus ir panašiai :)
|
jau parduotas tas CL'as i Rusija. Uz kazhkas apie 25k ltl.
|
gera pliusa padare, pirko uz kiek ten 13 lyg, o visi aiskino kokia slyksti spalva
|
glutaminas prisimenu reke, kad statyk kaina 15k ir lauk, GAL kazhkas ir paskambins :D realiai tai kiek jis sake buvo vos ne kasdien skambuciai ir e-mail'ai. Tikrai yra daug norinciu isigyt paskutiniu metu geros bukles CL500.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:33. |