MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Mukaz CL500 98'm. (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=11012)

Robis 2012-11-19 11:11

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 240449)
Tu man primokėk, neimčiau tokiu numeriu, kam reik kad butum matomas ir visu atpažystamas?
Ojei sugalvosi simpatiška bendradrbe namo pavežėt? Ar dar maža kokia situacija gyvenime, tokiu numeriu iškart esi kaip ant delno, visom žmonos draugėm :blush:

Šitam CL ir numerių nereikia, kad būtum labai pastebimas:xx:

vilfoot 2012-11-19 12:19

Citata:

Pradžioje rašė FFeibis (Post 240572)
Butent. Man tai tie numeriai auksciausio lygio pizoniskumas.

nesutikciau.auksciausio lygio pizoniskumas,kai vazineja pilkos asmenybes su vardiniais numeriais.Siauliuose kiek tokiu tai kraupu...

pauliukas 2012-11-19 12:19

Citata:

Pradžioje rašė FFeibis (Post 240572)
Butent. Man tai tie numeriai auksciausio lygio pizoniskumas.

Joks cia ne pizoniskumas. As manau numeris kiekvienam pagal poreikius, vienas nori graziu skaiciu, kitam nesvarbu. Tas pats ir su automobiliu vienam pilnos komplektacijos reikia, kitam kad tik keturi ratai butu ir pigiai vaziuotu.. As asmeniskai uzsidejes visus vienodus skaicius ir tame jokio pizoniskumo nematau. Cia jei is liaudies puses paziurejus tai pizoniska yra vazineti su MB, nes tauta skursta ir vazineja su tautoveziais, o pizonai su MB. Tad kiekvienas skirtingai supranta viska.

P.S. o i tema tai manau Mukui nepastebetam buti bus labai sunku, vistik nekasdiene spalva automobilio :) Jei vesi bendradarbe namo, tai nebent su valdiska masina :D

glutaminas 2012-11-19 15:04

pvz numeriai 140 cia pizoniski? cia labai teisingi numeriai sitam mersui, su gilia prasme. pvz 500 irgi geri numeriai su prasme.

Marozas 2012-11-19 15:23

140 ar 500 tai nieko, bet man biski kvaila, kai buna salyginai pasenus masina su vienodais skaiciukais ir vienodom raidem. o ypac vardiniai numeriai.

DTM 2012-11-19 18:56

Pamenu kai savaji registravau, paklausiau regitros darbuotojo kokia serija eina - GAH sakau duok man, kad butu skaiciai 140, sako nebera nebent is kitos serijos, klausiu kokia kita serija - GAJ, aciu sakau nebereikia :xx:

Jungle 2012-11-19 19:12

Citata:

Pradžioje rašė DTM (Post 240680)
Pamenu kai savaji registravau, paklausiau regitros darbuotojo kokia serija eina - GAH sakau duok man, kad butu skaiciai 140, sako nebera nebent is kitos serijos, klausiu kokia kita serija - GAJ, aciu sakau nebereikia :xx:

Tai kai saviske pries pora men pirkau Panevezy, galvoju ten ir uzregistruosiu.Kaip tik buvo prasidejusi GEJ numeriu serija.Pizonu saves nelaikau, per daug i numerius demesio nekreipiu, nu bet su tokiais draugai ispizdavotu jau :D

pauliukas 2012-11-19 21:33

Citata:

Pradžioje rašė FFeibis (Post 240608)
140 ar 500 tai nieko, bet man biski kvaila, kai buna salyginai pasenus masina su vienodais skaiciukais ir vienodom raidem. o ypac vardiniai numeriai.

FFeibi, ka tu vadini salyginai senu automobiliu? As kai savaji registravau ji buvo 5 metu senumo, o dabar beiveik statistinis automobilis lietuvos keliuose pagal amziaus vidurki, ir as tai vadinu salyginai senu automobiliu. Tai taip iseina, kad as juokingas tau. Manau tu tiesiog priesiskai nusistates pries tuos numerius. Dabar kitas dalykas. Del to kad numeriai daro masina isskirtine ir tai tavo nuomone yra pizoniska. Automobili ne tik numeriai daro isskirtini, ratai didesnis, patamsinti langai ir t.t. tai cia yra irgi pizonizmo elementai anto taves. Negalvok, kad as kabinejuos prie taves, bet numeris realiai yra smulkme ir kad zmogus uzsidejes sau patinkacia kombinacija butu vadinamas pizonu man juokinga ;) Peace.

P.S. Griztant i tema matau Mukui teks perregistruot auto :D Teks padaryt Mercedes'ui kaledine dovana :xx:

jonny 2012-11-19 22:39

Citata:

Pradžioje rašė FFeibis (Post 240608)

Esu matęs automobilių kurių dar gamyboj nebuvo kai buvo išleisti numeriai kurie ant jų uždėti. Tas sąlyginai pasenęs gali būt brangesnis už naujesnės laidos. Mano nuomone tai iš vis pinigus leist numeriam kurie kažkuo tipo išskirtini yra pinigų mėtymas arba noras kažką parodyt, gal tai dėmesio trūkumo atmaina.
O dėl tų išskirtinių serijų kaip GEY ar panašiai tai aš ir nenorėčiau :xx:

mukaz 2012-11-20 00:23

Citata:

Pradžioje rašė pauliukas (Post 240726)
FFeibi, ka tu vadini salyginai senu automobiliu? As kai savaji registravau ji buvo 5 metu senumo, o dabar beiveik statistinis automobilis lietuvos keliuose pagal amziaus vidurki, ir as tai vadinu salyginai senu automobiliu. Tai taip iseina, kad as juokingas tau. Manau tu tiesiog priesiskai nusistates pries tuos numerius. Dabar kitas dalykas. Del to kad numeriai daro masina isskirtine ir tai tavo nuomone yra pizoniska. Automobili ne tik numeriai daro isskirtini, ratai didesnis, patamsinti langai ir t.t. tai cia yra irgi pizonizmo elementai anto taves. Negalvok, kad as kabinejuos prie taves, bet numeris realiai yra smulkme ir kad zmogus uzsidejes sau patinkacia kombinacija butu vadinamas pizonu man juokinga ;) Peace.

P.S. Griztant i tema matau Mukui teks perregistruot auto :D Teks padaryt Mercedes'ui kaledine dovana :xx:

Jo,čia žiuriu visi labai aktyviai apie tuos numerius pradėjot :D bendradarbes namo vežt :D idomiai čia :D šiajp dirbu namuose, o dėl dovanos tai manau geriau dujas padovanosiu jai :D norėjau 500,600,140, nieko nebuvo, reikėjo laukt mokėt babkes, pagalvojau :cenzura: to reikia... ir paemiau paprastus, svarbiausiai kad ne GEJ :D čia žinot kaip būna klijuoja V12 , o variklis 1.6 arba 3litrai stovi, tokiom nesamonem irgi ne užsiemu, išvis nieko nėra ant mašinos pas mane, kam reikia tas žino koks variklis, koks žmogus važinėja už vairo ir kas tai per mašina, manau viskas tuo pasakyta :zenklas:

Marozas 2012-11-20 00:27

As ne priesiskai nusiteikes, bet numeriai man nesuteikia jokio grozio. Butu nemokamai, imciau, bet man net 50lt gaila butu uz kazkokius skaiciukus. Man senas auto jau yra mano, butu w216, gal ir ok tie numeriai, bet ant tokiu masinu, tie numeriai vaizdo nepuosia. Juokinga, kai ant apynaujes c ar 3er klases auto ikala vardini numeri, kai ta auto po 5 metu kainuos vos ne kaip visas numeris :D Ant w140 tikrai nedeciau jokiu numeriu, geriau i palanga savaitgaliui nulekt:) vis prasmingiau nei turet kazkokia skaiciu kombinacija:) o gei numerio tai tikrai nenoreciau :D

mukaz 2012-11-20 00:55

Citata:

Pradžioje rašė FFeibis (Post 240754)
As ne priesiskai nusiteikes, bet numeriai man nesuteikia jokio grozio. Butu nemokamai, imciau, bet man net 50lt gaila butu uz kazkokius skaiciukus. Man senas auto jau yra mano, butu w216, gal ir ok tie numeriai, bet ant tokiu masinu, tie numeriai vaizdo nepuosia. Juokinga, kai ant apynaujes c ar 3er klases auto ikala vardini numeri, kai ta auto po 5 metu kainuos vos ne kaip visas numeris :D Ant w140 tikrai nedeciau jokiu numeriu, geriau i palanga savaitgaliui nulekt:) vis prasmingiau nei turet kazkokia skaiciu kombinacija:) o gei numerio tai tikrai nenoreciau :D

100% :thumbsup:

pauliukas 2012-11-20 09:19

Citata:

Pradžioje rašė jonny (Post 240747)
Esu matęs automobilių kurių dar gamyboj nebuvo kai buvo išleisti numeriai kurie ant jų uždėti. Tas sąlyginai pasenęs gali būt brangesnis už naujesnės laidos. Mano nuomone tai iš vis pinigus leist numeriam kurie kažkuo tipo išskirtini yra pinigų mėtymas arba noras kažką parodyt, gal tai dėmesio trūkumo atmaina.
O dėl tų išskirtinių serijų kaip GEY ar panašiai tai aš ir nenorėčiau :xx:

As bent kelis zmones zinau, kurie tuos pacius numerius sugebejo issaugoti ir vazineja su trecia ar ketvirta transporto priemone ant kurios tie patys numeriai. Ir tame nieko blogo nematau. Jei butu galimybe parduodant savo auto pasilikti numerius ir juos atiduoti saugoti iki to laiko kol kita transporto priemone nusipirksi as irgi taip daryciau. O del pinigu metymo ant bereikalingu dalyku tokiu kaip numeris tai cia salygini dalykas. As nematau reikalo metyti pinigu ant didesniu ratu, nesakau kad man didesni ratai negrazu, bet nematau tam tikslo. Tu tada tampi masinos vergu, turi tuos ratus saugoti, vaziavimas tampa darbu, ne malonumu, nes kiekviena karta turi stebeti kelia, kad i kokia duobe neilektum nesulankstytum rato ir paskui is to atsiranda daug reikalu. Zodziu kiek zmoniu tiek nuomoniu. Manau reiktu atskirti sita diskusija, nes Muko tema tampa debatais apie valstybinius numerius :D

pauliukas 2012-11-20 09:30

Citata:

Pradžioje rašė FFeibis (Post 240754)

Tai cia skirtingi dalykai vardinis numeris ir triju vienodu skaiciu kombinacija. As kai pirkai triju skaiciu kombinacija berods 300lt kainavo, vardinis numeris 5000 ar 10000lt, o tai yra didziulis skirtumas. Sutinku, kad ant seno auto, tiksliau eilinio auto Lietuvos keliuose, vardinis numeris yra juokinga, kaip pvz Kaune yra Audi TT su 1 numeriu arba w211 su 6 numeriu, tada taip. Bet kazkoks BBZ555 tai cia galima sakyti paprastas elinis numeris.

a-1 2012-11-20 10:55

Citata:

Pradžioje rašė pauliukas (Post 240767)
As bent kelis zmones zinau, kurie tuos pacius numerius sugebejo issaugoti ir vazineja su trecia ar ketvirta transporto priemone ant kurios tie patys numeriai. Ir tame nieko blogo nematau. Jei butu galimybe parduodant savo auto pasilikti numerius ir juos atiduoti saugoti iki to laiko kol kita transporto priemone nusipirksi as irgi taip daryciau. O del pinigu metymo ant bereikalingu dalyku tokiu kaip numeris tai cia salygini dalykas. As nematau reikalo metyti pinigu ant didesniu ratu, nesakau kad man didesni ratai negrazu, bet nematau tam tikslo. Tu tada tampi masinos vergu, turi tuos ratus saugoti, vaziavimas tampa darbu, ne malonumu, nes kiekviena karta turi stebeti kelia, kad i kokia duobe neilektum nesulankstytum rato ir paskui is to atsiranda daug reikalu. Zodziu kiek zmoniu tiek nuomoniu. Manau reiktu atskirti sita diskusija, nes Muko tema tampa debatais apie valstybinius numerius :D

nu as taip darau, gal net brangiau gaunasi, nei siaip registruoti, ir popierizmo daugiau, bet kai atkali ranka tai greitai sekasi...regitra "saugo" diena tavo numeri "ant palanges"..:geda:

Apple 2012-11-20 11:16

Citata:

Pradžioje rašė pauliukas (Post 240768)
Tai cia skirtingi dalykai vardinis numeris ir triju vienodu skaiciu kombinacija. As kai pirkai triju skaiciu kombinacija berods 300lt kainavo, vardinis numeris 5000 ar 10000lt, o tai yra didziulis skirtumas. Sutinku, kad ant seno auto, tiksliau eilinio auto Lietuvos keliuose, vardinis numeris yra juokinga, kaip pvz Kaune yra Audi TT su 1 numeriu arba w211 su 6 numeriu, tada taip. Bet kazkoks BBZ555 tai cia galima sakyti paprastas elinis numeris.

Regitra saugo numerius iki 6 mėn. jei neklysto, o po to sunaikina, jei nenuperki kitos transporto priemonės ant kurios galėtum uždėti numerius :) mano klasiokas turi numerius tuos pačius jau +- 15 metų.

pauliukas 2012-11-20 11:32

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 240789)
Regitra saugo numerius iki 6 mėn. jei neklysto, o po to sunaikina, jei nenuperki kitos transporto priemonės ant kurios galėtum uždėti numerius :) mano klasiokas turi numerius tuos pačius jau +- 15 metų.

Nu, kad vardinius numerius saugo as tai tikrai zinau, bet kad paprastus numerius regitra saugotu neesu dar girdejes as to. Juos gali issaugoti tik ta pacia dienai kai isregistruoji auto ir nauja iskart registruoji. Nebent dabar kazkas pasikeite.

glutaminas 2012-11-20 16:51

vardinius saugo 6men, paprastus 1diena.
Na va, kiek zmoniu tiek nuomoniu, vienam ratai yra nesamne, kitam numeris :) uz ratu kaina i palanga tikrai duagiau kartu nuleksi ir kiek sutaupysi padangom :)
lupenai grazus numeris grozio neprideda, bet graziai masinai reikalingas grazus numeris.

ShotGun 2012-11-20 17:06

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 240818)
vardinius saugo 6men, paprastus 1diena.
Na va, kiek zmoniu tiek nuomoniu, vienam ratai yra nesamne, kitam numeris :) uz ratu kaina i palanga tikrai duagiau kartu nuleksi ir kiek sutaupysi padangom :)
lupenai grazus numeris grozio neprideda, bet graziai masinai reikalingas grazus numeris.

O gražiai mašinai su gražiu numeriu reikalingas ir gražus vairuotojas. Kiek žinau, Vitkaus klinikoj turėtų ištaisyt tai, ką gamta ne taip padarė už kelis/keliolika/keliasdešimt tūkstantėlių :)

Melionas 2013-04-14 18:17

Galetum tema atnaujinti

mukaz 2013-04-14 18:50

tai visi kaip ir pasisake jau... ar kazkas domina? :)

Melionas 2013-04-14 18:52

Na taip idomu, kaip sekasi eksplotuoti, ar patenkintas pirkiniu ir pan...

glutaminas 2013-04-14 20:09

zmogus eksploatuoja o ne chatina forumuose :)

Evho 2013-04-14 21:17

Kaimynas irgi su tokiu važinėjasi tik sidabriniu,vis galvojau ko jam trūksta,tai iš tavo nuotraukų supratau,kad tokių R18 ratų!

mukaz 2013-04-14 23:08

Šiaip patenkintas labai,kuro sanaudos aisku ziaurios,bet man tai labiau kaip 2tra mašina, tai nedaug ir važinėju su ja.
Kai nusipirkau kai ka sutvarkiau su pakaba,buvo dar kai kokiu smulkiu niuansu, bet šiajp tai viskas super, mašina tikrai džiugina, kiek esu turėjes mersu,šis ypatingai geras :) Pažiurėjau mobile.de tai 98m mašinu beveik nera, o kainos kosminės, kažkaip Lietuvoje pardavime ju dabar irgi nematau,jeigu ir parduoda arba lavonas, arba kaina kosmosas

KK 2014-02-16 14:07

Tai va kas nupirko šita CL man iš po nosies... Jau buvau atvažiaves apžiūrėt ir paskutine minute pasakė sorry katik pardaviau. Kaina buvo labai gera , o ir mašina pasaka :)

Tomskis 2014-02-16 14:21

ir ka tuom norejai pasakyt?

KK 2014-02-16 15:06

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 315260)
ir ka tuom norejai pasakyt?

Nieko :) Visada galvojau, kas jį nupirko. Tik dabar pamačiau, kad forume šitas veikėjas yra...

Tomskis 2014-02-16 15:22

nu pamatei tai pamatei, kam del to rasyt?

KK 2014-02-16 15:25

Gal todėl, kad čia Forumas ir temose galima reikšt savo nuomone, pagyrimus ir panašiai :)

vanix 2014-02-16 15:44

jau parduotas tas CL'as i Rusija. Uz kazhkas apie 25k ltl.

Hunter 2014-02-16 15:51

gera pliusa padare, pirko uz kiek ten 13 lyg, o visi aiskino kokia slyksti spalva

vanix 2014-02-16 15:59

glutaminas prisimenu reke, kad statyk kaina 15k ir lauk, GAL kazhkas ir paskambins :D realiai tai kiek jis sake buvo vos ne kasdien skambuciai ir e-mail'ai. Tikrai yra daug norinciu isigyt paskutiniu metu geros bukles CL500.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:33.