![]() |
bet tai skambesys juk suderintas pvz w210 ar w140, ir perdejus i kita modeli, jau salono turis gaunas kitas, isdestymas ir pan, ir jau tipo turetu blogiau grot, ne ?
|
Citata:
|
hm, i w124 nenoretum perdet? :D
|
Citata:
|
na as dar tiksliai kokio noriu tai..ir ne taip skubiai cia man viskas:) aisku geriau butu pilnas ispildymas:) ir pirkt manau kazkur vasaros vidury nes dbr isvykstu dirbt:) taip gal ka patart, koki varikli geriau ziuret..:) ir ar lietuvoj ieskot pirkt ar gal patikimiau is vokieciu parsivaryt butu? :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
|
|
gal kam nors netycia reikia R15 lengvo lydinio ratlankiu? tokie kaip ant mano merso, tik mazesni. Nusipirkau, apsidziaugias, kad nebrangiai, uz 330Lt, bet nepasiziurejau, kad man R15 nei pro kur neina uzdeti:( ziemai norejau pasidet.. zodziu jei kam reiketu, tai parasykit privacia,ar cia, foto idesiu trupuciuka veliau. Ratai buvo uzdeti ant MB B180
|
|
ale tu kailis du kartus
1. kad nusipirkai r15 2. kad uz juos mokejai 330lt |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
esp klaida C1514 CAN: Communication, engine - ESP ka tai reiskia? gal kas susidures buvot?
|
Citata:
|
o esp veike?
|
Kas per ratu ismatavimai r15? Gal ant A klases uzmaciau :D
|
Citata:
|
nzn nk tiksliai, buvo uzdeti ant B klases merso, B180.
o pas mane viskas kaip ir veikia tik ta klaida ismeta kai diagnostika pasidariau,istrynus vel atsiranda |
Gražuolis MB ;)
O kad ne pilnai oda, tai cia tik pliusas! Taip ir geriau ir gražiau! |
Citata:
|
Citata:
kaip bebutu, as uz kombinuota salona |
Citata:
|
na ka gi, iskilo klausimas, gal kas zino kas pardavinenja body kitus? pvz amg?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:39. |