![]() |
Citata:
|
aš irgi tada rytoj :vairuot:
|
Citata:
|
:)
|
as jau ruosiausi nevaziuot del nedabaigtos masinos :xx:
bet per siandien jau kelis kart permontavau ratus. ryt ryte suzemins, dar per pietus turi spet islygint rata :) jei viska spesiu tai pasirodysiu |
Citata:
galu gale duodi draugui masina susitikti su panom, tai tegu dabar duoda tau savo golfa susitikti su mb1-u :D |
jo o seip kiek planuoja buti :) as busiu :good:
|
ir isvis moderatorius neatvyktu i PIRMA susitikima tai cia manau totalus vamzdiec tada ... ne masinu pasiziureti vaziuojam o susipazinti, bent jau as taigi nedarykim kazkokio isskirtinio reikalo is sito, galima paprasyti kad tevas atveztu su BMW, mazai kam rupetu :D svarbu buti
|
:xx: ok ok busiu gi :lithuania: suesit cia negyvai jeigu nepasirodyciau.
|
Citata:
|
nu tai gerai jau keli yra :) o mukshas tai nebloga kelia vaziuosi autostrada ar ne?
|
Citata:
po gyvenimo Vln pripratau nejausti atstumu sitoj musu varganoj lietuvelej, kai 5km i darba vaziuoji 60 minuciu ir paskui galvoji kad greiciau butu peskom, tai cia 100 km per tiek pat atvaziuoji ... jokio skirtumo realiai ir nera |
per kur cia tamsta vaziuosi i kns is taurages kad tiek mazai km?
|
Citata:
|
panemune?! :confused:
|
panemune ne panemune 120 kaip nieko :)
http://www.tpl.lt/atstumai-tarp-lietuvos-miestu/ koolegos praminti keliai zinau tikrai :) |
Citata:
|
nu taip jai 3 bus tai nieko gero nebus :)
geras puslapiukas :good: http://www.viamichelin.com parodo viskas laikas kiek kainuosi r t.t. :) :) |
nieko as ten nesupratau :unreal:, bet nemanau kad ir reikia .... :)
|
ten parodo marsruta kur kaip kiek kokie zenklai aprobojimai ir t.t. visas pasaulis :good:
|
as kazkaip galvojau kad cia kita ketvirtadieni ant akropolio stogo :) ar cia tik man taip pasirode ?
|
Citata:
|
Citata:
|
pas mane telefone yra mapc.google :good:
|
Citata:
|
nu cia byski pokstas kaip ir iseina, pries 10 min pardaviau savo MB :)
kaip dabar man i susitikima vaziuot...:) |
nu *** tai su kuo draguosim as jau net bendzo nesipyliau kad butu pustustis bakas nebutu papildomu kg :D:D:D:D:D:D
o kiek gavai jai ne paslapti? |
pakalbesim rytoj :) nzn, normaliai gavau...lyg ir...pries Kaledas pardavinejau pigiau, dabar pardaviau uz brangiau...:bounce:
|
:good: matai sako krize nefiga jokia ce krize reikia tik islaukti tinkamo momento :)
|
jega :D
|
Citata:
|
Citata:
http://loginas.users.photofile.ru/ph.../150548780.jpg ziurim kita Mb kupe, tik 4duri...:bounce: |
1 Attachment(s)
Citata:
|
grazus golfas :) kazkada kai buvau kokiu 18kos butent sitoks golpukas buvo svajoniu masina :D :geda:
|
tai man tada ir buvo 20-21 metai :)
|
nu mes jau pajudesim neuzilgo, reikia dar kaip tikriems kaimieciams po koki prekybos centra pasitrainioti apsipirkti :) paskui dar kazkas pagalvos kad mes is miesto :D
|
Citata:
|
Citata:
beje as fotika pasijamsiu, bet mano yra toksai nelabai kazkas, ekranas suskiles ir tt .... tai galetumet kazkas pajamti irgi dar gal geresni koki prilaikot, vistiek raporta reiks imesti PIRMOJO susitikimo tokio, bei atskira skiltis "Forumieciu susitikimai" nepamaisytu nuo rytojaus |
jo jau maciau edgaras uno x savo coupe siurblevo :good: ruosiasi suosiasi :)
|
tai kur ir kada tiksliai? nes skaitau ne apie susitikima o apie golfus ir prekybos centrus? :))
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:30. |