![]() |
pabandysiu susizemint kita savaite per kompa vel, jei nepavyks bandysiu gamint sitas traukutes, srote pasimsiu gal pigiai originalias ir is ju susivirinsiu. jei pavyks pagamint tai galesiu ir kitiem pagamint :)
|
Citata:
|
Neblogai būtų taip sužeminti ,bet čia jis pats pasėdo kai buvo pakeistas priekinis amortikas. Po keitimo pasikėlė ir vėl tapo standartinis :( Reiktų ,kad Nismas pabandytų pasigaminti tas traukutes kur iš ebay tos gerai sužemina, nes komentarai geri apie jas.
|
3 Attachment(s)
:seile:
|
nu ziuresim kas gausis su kompu kai ratus uzsidesiu vel.
|
Davi dek greičiau nuotraukas nes mums l.smalsu ka tu ten pribūrei:)
|
Citata:
|
traukes kuri tinka suzeminimui numeris A123 320 1489 cia nuo w123
aprasymas kaip tai padaryti, http://paulfaul.pa.funpic.de/howtos/...c/Airmatic.pdf sekmes. |
nu va, dekui dekui :) o kurioj vietoj cia ta trauke buna ant to senolio? reiks srotus aplankyt :)
jei yra abc sport reiks 4 bet galines skirias nuo priekiniu, gal nuo paprasto w220 tiktu nzn... |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
ne, geriau pasidaryt reguliavima, neatitaikysi po to. pasikeisi kitus ratus vel sh bus, o jei pljauni per puse ir reiks virint tai geriau reguliavima ivirint :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Silberi jauciu kainuos kosmosa, jeigu isvis jas galima uzsakyt A123 320 1489, reiks pabandyt paskambint rytoi, o kaip su galinem? priekines tai maciau pas save MB, o galiniu nemaciau net. Skambinau i Silberi detales kaina 130lt :)
|
Paaiskinkit man kas tas ABC pas mane tai jokio mygtuko ABC nera!
|
abc sport susportiskeja vaziuokle, suzemet ir sukietet turetu. pas mane ir nera :)
autopaslauga ir autokurtas bus pigiau nei silberyje. jei virinasi senos tai gal senukuose 2 ilgas verzles ir varzta i jas ir mazas verzlytes uzkontruot. turetu gautis tas pats kaip pirktines.... |
Citata:
|
Citata:
|
Pas mane ABC yra CL'e, bet paziurejau ant priekiniu ratu, tai identiska detale yra :) bet zemint kazkaip nera butinybes, nes pas mane prie naktinio klubo kieme duobes tokios,kad dzipo reikia :D o dar nakti kai nieko nesimato, tai vapse baisu ka pamest :) Bet labai gerai ziurisi masinos suzemintos. Tik viena dalyka pagalvojau (tiksliau buvo atsitike) kai buvau pripyles per daug abc skyscio, man ji ispurske per bakelio virsu (ten speciali tokia anga tokiems atvejams yra), tai ar nebus,kad per daug skyscio-ar oro bus, jei suzeminsi masina? :)
|
ta prasme pas tave jau su reguliuojama ta detale? gal nori mainyt i nereguliuojama su priemoka :)
|
Citata:
|
tokie pas cl?
http://img38.imageshack.us/img38/6126/dscn2656r.jpg |
Domejausi Silberi tai sako, kad nuo w123 i w220 netinka trauke, nebent ten hebra perdarinejo kazka, as jau ant dienu turesiu originales w220, bandysiu kazka burt is ju :)
|
kiek kainuos is kur pirksi?
|
Citata:
|
Kai nusipirsi imesk foto kad butu galima isivaizduoti kaip jos atrodo:)
|
tokios pat tik vientisos :) reik ir man ju :) bandysiu kaune ieskot
|
jau senai galima buvo pasidaryt tokias ;) jokio stebuklo nematau cia ;)
|
Citata:
|
Ne, pas mane nesireguliuoja :) o del ratu isvirtimo, tai kaip suprantu, neturetu jie isvirsti? nes gi pakaba tai kilnojasi..
|
Citata:
|
Imesk foto kaip jos atrodo padarytos. Nusifotkink masina pries dedant tas traukes ir kai susizeminsi paziuresim skirtuma. gal ir as susigundysiu pasidaryti tokias traukutes.
|
Citata:
|
jei daug suzeminsi isvirs ratai, reiks spec varztus i sailentblokus isvirtimui reguliuoti
|
Imetu traukes foto, isidejau jas, bet norimo rezultato dar nepasekiau, galvojau seurinant trauke gausiu masinos suzeminima, bet taip nera, pasirodo ilginant trauke masina pasedo kazkur 1cm, daugiau nera galimybes del per trumpos verzles. Taigi reiks ilgint verzle ir vel bandyt zemint, idomu suzinot kiek ju ira GALE? girdejau, kad 1 trauke.
http://i874.photobucket.com/albums/a...Picture010.jpg |
vienas comas irgi neblogai. o kiek cm nori suzeminti? ar pasimate ant auto tas cm?
|
Citata:
|
man atrodo kad ne kiekviena kart issileidzia ar pas mane bent uzrakini atrakini uzrakini ir issileidzia kartais ar pan...
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:07. |