![]() |
Del tampymosi pritariu, galejo MB isvis mechaniniu nebedet, kaip ir audi automatu :xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
sveiki ,turiu klausima kiek kainuoja komplektas pakeisti radiatoriu ir lanzerona,nes buvo dauztas 99m. CLK 2.0k priekis,tesiog noreciau paklaust ar i 3k lt tilpsiu?
|
kazkaip nelabai suprantu klausimo-gal truputi pakoreguok klausima.koks komplektas? ar tu nori pasikeisti alanzerona ir radiatoriu.ar tave domina kiek darbas kainuoti gali?
|
Citata:
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengv...200/id-1010067 |
Citata:
Citata:
Jei darant sau ir kokybiškai (ypač jei neturi pažįstamų remonto ir dalių rinkoj:)) į 3k Lt sunkiai tilpsi:wave: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
kabrikas 2ltr mechanika,jokio kaifo :(
|
man irgi kabrikas su 2,0l be kompresoriaus ir mišalkė, tai nelaabai...
|
vyrai ,kompresoriu kaina kokia? kad silberyje 7k tai zinau,bet niekaip nerandu guglei apie realias kainas su darbu.
|
kiek as klausinejausi ~5k su darbu
|
Ką jūs tam kompresoriui norit tvarkyt?
|
ten gallima adatinius guolius pakeisti,sankaba pakeisti.pasmane pradejo skleisti toki specifini garsa,tai net nezinau ar imti laukan ir keisti guolius ar taip palikti.o uz ka ten 5k moketi?
|
Citata:
|
teko biski komprasuriu tematika pasigilinti,tai is standartinio galima dar si bei ta daugiau isspausti-anga per kuria ora paduodamas dalima biskuti padidinti,bet jokiu budu neispjauti pilno lango,galima ispoliruoti-isslifuoti vidu,kad oras kuo lengviau patektu i varikli.kai prades nervinti mane mano turbako garsas,tai reikes lupti lauk ir permesti guolius
|
klausykit noriu apziureti sita auto http://auto.plius.lt/skelbimas/lengv...k230/id-951551 kaip kas ka galvoja?ar verta vaziuoti i kauna?
|
is nuotrauku atrodo puse velnio.rida manau suburta ir priekine fara itartinai atrodo,o ga cia tik taip gavosi.komplektacija nebloga.jai vaziuosi tai gerai apziurek kad rudziu nebutu-duru apacias,arkas
|
Apziurek, bet rida tikrai priburta. O seip jei techniskai tvarkinga, tai visai gerai :)
|
ka reiskia komplektacija nebloga??? tai kad jis cia tuscias neskaitant liuko(bent jau man tai privalumas) ir odos :)
|
Citata:
siaip tai siulyciau ziuret faceliftinius modelius, zymiai maloniau vairuot (kompas, esp "multitabletinis" vairas).. |
Citata:
|
Citata:
? |
Citata:
|
Citata:
|
zodziu apziurinejau viena CLK 230k ,valina kaip reikia.viskas kaip ir ok,kuro kaip ir pas visu pardaveju mazai buvo,kai isedau vaziuoti,tai vaziuojant uzgeso ant D ,uzvedziau,pusvalandi vazinejau kaip ir ok buvo,nuvariau i servisa tai sako kardanuose biski problemu yra,guoli galini pakeisti ir kazkaip pastebejau po to kaip patikrinau,uzvedziau ir plaukiot apsukas pradejo nuo 500 iki 700 rpm,kazkur apie 30 sekundziu ir paskui viskas ok lygiai atsistojo,pedalas labai jautrus biski paspaudziau tai jau lekia,letai labai pedala spaudziau nes nzn,ar cia turi buti taip ar ne.ka galvojat del situ apsuku plaukiojimu ir uzgesimu?nes viena karta uzgeso...nerealiai patiko salonas...daug navarotu,2000 metu,kaip manote?kiek man tas remontas kainuos?svarbiausia mataras man,draugas sako kad jei uzgeso automatui galas nes nelaiko apsuku,cia taip yra ?
|
supranti man tas kardanas nieko,pakaba man padarys man svarbiausi tie apsukos,ir del to uzgesimo
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
o kaip galima uzgesti su automatu??? ar tai imanoma>>???
|
gal per staigiai stabdi atleido :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
krc paemiau ta Mere :) uzstata daviau,surasem sutarti,pirmadieni perku :) |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:53. |