![]() |
Citata:
|
:xx:
|
B kategorija - 6 metu sekmingas vairavimas:vairuot:
|
na stai dabar aisku kiek kam metu :)
|
Citata:
|
5 metai B kategorija:)
|
Citata:
|
o as 71 ant arklio :xx:
|
Citata:
|
linksmi mes cia kai visad,ir be alkakolio ,nors kas cia zn :xx:
|
Mano stazas-nuo 1986 sausio men:is pradziu nuosavos auto neturejau,tai tevuko nugriebdavau,87m.isejau kariuomenen-ten vazinejau su RAFiku(greitoji pagalba),89m. grizau ir jau tada tevai nupirko "sestuka"ziguli,vairuoju iki siol kiaurus metus(zinoma-jau ne ta ziguli)-tai tokia mano vairavimo stazo istorija...
|
Citata:
|
cia pas ji kai hobi jau :xx: vietoj kraujo siurbia alkakoli :xx:
|
kaip sestadienio vakara be alaus...:)
|
as jau daugybe sestadieniu be alaus :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
nevedes neturiu vaiku, nera ir rupesciu reikia naudotis laisve kol galima kazkada irgi pasirasysiu mirties nuosprendi :D
|
geriau veliau :xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
pas mani B kategorija nuo 2001.09 m, pas meistrą teises nuo 1978 B ir D senesne berods nepamenu:geda:
|
netoli 3.5 metu
|
dar uzsigalvojau ir negaliu patiketi, kad vairuoju jau 8 metus..
kaip ziauriai bega laikas:isgert: |
Fuuuuuuuuuuuu, pagaliau visos :ralis: :sokiaipokiai:
|
O as vat ketvirtadieni pagaliau prisiruosiau pasikeisti savo senaji vairuotojo pazymejima(laminatas) kuris buvo isduotas 2002 10 12:geda:
Tai vat toks ir stazelis be iseiginiu,tik kazkada buvau sutaupes per pusmeti 8balus kurie isgaravo kaip dumas:blush: |
o as keturis kart esu gaves ta pati pazymejima :D karti patirtis
|
jau 4m B :xx:
|
2 metai, jokiu oficialiu baudu (tfu tfu tfu). :sokiaipokiai:
|
as lt net putes nesu,apie baudas isvis nesneku :xx:
|
16m A,B,C ir ant traktoriaus :xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
motorines transporto priemones, suteikiama teisė vairuoti traktorius ir savaeiges žemės ūkio mašinas. Šiems asmenims išduodami traktorininko pažymėjimai, suteikiantys teisę vairuoti TR1, TR2 ir SZ kategorijos traktorius ir savaeiges žemės ūkio mašinas. Asmenims, turintiems teisę vairuoti B kategorijos transporto priemones, suteikiama teisė vairuoti TR1 kategorijos traktorius, o eksternu išlaikius praktinio važiavimo egzaminą, suteikiama teisė vairuoti TR2 bei SZ kategorijos traktorius ir savaeiges mašinas ir išduodami atitinkami traktorininko pažymėjimai. Reikia išsiimti atskiras teises, nuvarai kur traktoriaus teises išduoda į kokią įstaigą, sumoki kelis litus ir išrašo, draugas berods 12lt mokėjo. |
Kategorija B,
Nuo 2003 Gruodžio. |
Citata:
|
Citata:
|
B Kategorija, nuo 2007 Spalio.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:45. |