![]() |
Sveiki! Uzsidege pas mane "service brake". Pagal garantija jau keistas tas SBC blokas, prasideda A008 (pats naujausias). Nuvaziavau i diognostika - sako vazinek nesiparink. Galvoju gal perprogramuoti del viso pikto... Ko cia rizikoti, nes kasdien minimum 200km darau, tai mazai juoku. Turit gal koki numereli kur uz zmoniska kaina padarytu ta programavima?
|
Citata:
|
Diognostika dariau - pasake kad SBC tvarkoi, bet tuo momentu "service break" jau nedege. (Prapuola kai uzgesini auto ir vel uzvedi).
|
Pasidaryk normalią diagnose,o tam nesiparintojui spjauk į veida. :)
|
Tai Mercedes servise dariau, Seskyneje,Vilniuje.
Jau remontavau pas juos savo pirma MB - CLK senuka, vyrai tikrai zino ka daro, kompetingi meistrai. Bet galvoju gal nerodo tos klaidos jeigu siuo momentu jos nera prietaisu skydeli, ar jos išsisaugoja kompe mašinos ir nesvarbu yra jinai dabar ar ne? |
Klaida yra viena, reiktu testus padaryt, tada galima butu kazka daugiau isburti.
|
Citata:
|
Citata:
|
kartais rodo kartais ne, reikia zinot kaip ir kur ziuret
|
sveiki, pas mane SBC blokas labai garsiai dirba, kai tikrinasi, ir skydelyje dega kad pasitikrinti stabdzius reikia, ar imanoma atrestauruoti SBC bloka, nes ten kaip supratau elektrinio varikliuko beda...
|
drbti ir turi jis garsiai. varikliukas atskirai nuo sbc bloko nesikeičia.
|
Citata:
o kur butu galima nuresetinti kad nemestu stabdziu klaidos, Kaune? |
tai turi garsiai dirbt sakau, viskas čia normaliai. nebent variklio nesigirdi per jį :D
862233588 Gintaras. pamėgink jam pasiskambint, turėtų padėti. |
Citata:
|
1 Attachment(s)
Sveiki.
Noriu paklaust dėl SBC bloko gedimo, nes užsidegė raudonas prietaisų skydelis, išmeta pranešimą "redused braking effect. Start engine", prieš tai jokių klaidų nemetė, iškart šitą. |
Citata:
|
Citata:
http://i1262.photobucket.com/albums/...ps8b0d5687.jpg |
Dar sita nesamone rase:
http://i1262.photobucket.com/albums/...ps16cd8077.jpg ir dar kaska neatsimenu ka...... |
Nu ok, o uzkurus tas pats? Gal stabdzius tiesiog pamaigei neuzkurtai ir tiek...
|
O kaip masina stabdo? Jeigu stabdo silpnai, tai sistemoje galbut nera slegio.
Del ko jo nera - reik ziureti, geriausia normaliam service. Gal skyle kur atsirado. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Sveiki, o Jums taip buvo jog ismeta raudona klaida uzgesinus ir uzvedus dingsta ta raudona tik pilka pasidaro klaida.
Nes man ant savaites pora arba viena karta uzsidega "Braking effect reduced/Increase braking distance" stabdziai normaliai stabdo isseitis tik diagnostika ? okay o gal jum panasiai buvo, ka daret/keitet ? |
pirma pažiūrėk kiek stabdžių skysčio yra
|
Praeita sav ir as isidejau a005 bloka nuo 2006 kalto merso is vokieciu. Rida 150000 buvusi. Atveze pagal uzsakyma is vokieciu. Su viskuo 1300 gavosi. Melsimes kad nesikartotu :dangun:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Man bloko ieskojo menesi, sake siai dienai labai didelis deficitas geru bloku |
problema man tas Kaunas... bet dekui uz info. Blogiausiu atveju teks kreiptis.
Kolkas jau antri metai su pilka klaida minu.... tfu tfu.tfu... p.s. beje, mano bendravardis :D:D |
Citata:
|
Citata:
|
Nu cio, su pilka klaida A004 blokas atitarnavo man du metus. Vakar is sroto pastveriau naudota A005 bloka nuo 2005 metu masinos, pirmadieni uzsirasiau i servisa keitimui, po visko papasakosiu kaip sekesi :) tikekimes viskas bus gerai :)
|
O A005 koduojasi, ty nusinulina?
|
Citata:
Man ji netrugde du metus. Susirupinau bloko keitimu tik todel kad anksciau mano senukas sudirbdavo motoras po 8-10 pedalo paspaudimo, o paskutiniu metu jau po 3 garantuotai uze. |
Citata:
|
Citata:
Kitaip turesi hemorojaus. 005 blokas irgi nusimusa skaitliukas. BEt aplamai tokios operacijos nepatariamos. |
Taip, sita zinau. Arba gaudai tinkamus numerius, kas praktiskai yra be sansu arba komplekta imi.
Mano atveju jamiau komplekta is vienos masinos. |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:59. |