![]() |
i pada netelpa, pas mane ant pado tiesiog stovi, pagal kataloga, mb eina 74-100Ah akumai, dekis koki nori, as tai nesu mates 100Ah ,bet kad butu maziukas ir tilptu i pada. o kadangi pas mane didelis, tai jis niekur nedings ir apsivertus automobiliui, nes jis taip vos lenda ten
|
pries dedamas toki akuma paziurek koks generatorius pas tave.
|
Citata:
o is pradziu buvau i sena pada idejas lentute ir ant jos uzdejas, bet tik laikinai |
yra trys būdai:
1. sena padą perpjauni su bulgarke ir ivirini intarpą 2 išmeti seną padą velniop ir dedi 100 akumą 3. perki naują padą jei tik noras yra |
pas mane ant seno mazo pado stovi didelis akumas, ir viskas ciki :)
|
Tarkim, jei noriu naujo pado, tai jį įsigyt silbery? Jerry, gal žinai detalės kodą?
|
A 124 620 09 18 - BATTERY 62-72 AH
A 201 626 04 45 - BATTERY 62-92 AH |
Pasistojo klausimas man dėl priekinių 124 grotelių.
Dabar woodoo įdėjęs skelbimą, ir pamačiau tokias: http://i850.photobucket.com/albums/a...204_160859.jpg o pas mane yra tokios: http://www.silcom.com/~neilv/sportline/images/front.jpg klausimas - ar pirmoj nuotraukoj neoriginalios, ar buvo du variantai? |
taip neoriginalios pirmoje nuotraukoje.
|
Pirmoje Avantgarde grotelės, kurios šitos laidos mersams nėra originalios.
|
Citata:
|
Pagal instrukciją trasoj 5,5-5,9 (prikl. nuo kėbulo, o tiksliau nuoreduktoriaus perdavimų) Mieste 8,5 iki 9,5, irgi pirklausomai nuo tų pačių priežasčių.(universalai daugiau ryja puslitriu, nes pritaikyti daugiau svorio vežiot, todėl pavaros "anksčiau baigiasi" ir todėl prie 100km/h duoda daugiau apsukų nei sedanai)
|
Citata:
100AH akumuliatoriaus matmenys: ilgis:353mm.,plotis:175mm.,aukštis:190mm. Pado matmenys: ilgis:380mm.,plotis:250mm. gal kam pravers. |
Sveiki, manau yra čia tokių, kurie universalus yra knibinėję, tai va - kaip nuardyti plastmases, kurios dengia galinį statramstį, ir kaip nuimt plačią per visą stogą (iš vidaus) plastmasę prie bagažinės angos? Tos kur ant stoikių (į kurias lemputės statosi) tarsi po langų gumom nueina, ar taip pasirodė bent. O viršutinės varžtukus iš galo atsukau, bet vistiek prikibus.
|
Citata:
Plačioji plastmasė prisukta varžteliais jei gerai pamenu. Toliau ties viduriu kiši atsuktuvą ir švelniai lenki žemyn. Stoikės su lemputėm berods ant plastmasinių laikilių tik laikosi, nors nesu garantuotas (senokai universalą ardžiau:geda:) |
Taigi, šiandien paruoštas lovelis gumos įklijavimui, bet kad jau buvo pradėta krapštyt, tai su telefonine Edgio pagalba išimtas ir galinis stiklas. Vanduo kažkur patektdavo pro gumą, ir susidarė paviršinių rūdžių:
http://images34.fotki.com/v1191/phot...das1714-vi.jpg Nušveista su bulgarke, sutepta su EpoxyBrunox, ir nudažyta su Hammerite (juodi, bet po guma nesimato) Čia po Brunoxo suveikimo: http://images112.fotki.com/v113/phot...das1724-vi.jpg Turiu klausimų dėl stiklo. Jo gumos buvo tokia mastika suteptos, bet ji kaip plastilinas, nuo laiko sausa ir suskeldėjus, tai kiek galėjau, pašalinau iš tarpų http://images51.fotki.com/v278/photo...das1727-vi.jpg Ką naudot vietoj jos? Kaip geriau stiklą įdėt, kad sandarumas būtų geras ir ilgai? |
kaip stiklas isiima?nereikia pjaut? poto klijuot?
|
Stiklas išsispiria su kojom :D Pjaut nereikia. Tik noriu išsiaiškint, kaip geriau užsandarint dedant, nes seną plastiliną nugramdžiau iš gumų.
|
Citata:
tai ka naudosi jei guma buvo? silikona kazhkoki reikes pilt? |
zinant tavo merso bukle pasiieskociau gero dangcio, nes rudys jau nepavirsutiniskos :confused:
hermetikas yra originalus, bet jis labai sustingsta ir laikui begant trupineja. dar daug kas priklauso nuo pacios gumos beje. w123 naudojau kazkoki juoda stiklu hermetika-silikona is senuku, jis islieka elastingas prie ivairiu temperaturu. |
Citata:
|
Dauguma tie is senuku hermetikai-silikonai-langu klijavimo-mastika-mistika yra rugstiniai.Omegai B klijavau moldingus dziaugiausi kad prikibo gerai,pasipasokojau draugui auto langu klijuotojui.O jis pasake kad dabar galiu laukti rudziu....nepraejo ir 4 vasaros men. ir visos durys kur buvo klijuoti moldingai,pradejo rudyti.
|
Citata:
|
Citata:
suklijavo super,laiko super, kaina apie 20lt |
Citata:
|
Citata:
O ką naudot sudėjimui atgal, tai aš ir klausiu, gal kas patars. Jau rašė, kad rūgštinis negerai. Tas Wurth rūgštinis yra? |
Duodu 95% kad nerūgštinis, bet dėl visa ko pasiklausk prieš pirkdamas. :)
|
Juozai, tavo universalui vienam išsiimti ir susidėt stiklus nėr ką veikt, tik reik šiek tiek žinot kaip dirbti su stiklais
|
daliau kaip isimt priekini ir galini langus sedanui? ant kliju pasodinti
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Jei dar kas nors turėtų pasiūlymų, ką naudot įdedant langą su gumom, tai nesikuklinkit :)
|
Citata:
a toks? |
Citata:
|
naudok stiklam klijuoti klijus,juodus ,tik gumines pirštines naudok nes savaite juodais nagais vaikščiosi jei prisiliesi...tikrai neagrsyvus,nes visu mašinu stiklai butu išpuve...
|
Sveiki, esu kelionėj, reiktų greito patarimo. Merso valytuvas netolygiai valo langą, tarsi pastringa. Bet stringa ne per ilgį, t.y. ne tas stumdymasis kad kampus pasiektų, bet per centrinę ašį. Tai greičiau, tai lėčiau per vieną ciklą braukia. Čia ir sninga, ir lyja, jei kas patarsit iki rytojaus ryto kažką, būtų dėkui.
|
Citata:
|
Nieko ten dar neardyk, pirma nuimk plastmasę ten, kur cilindriukas slankioja, įtariu išdžiuvęs. Sutepsi ir žiūrėsi ar keisis kas.
|
ten reiktu sutept ir isvalyt,bet kuo greciau tuo geriau,taip bemucindamas valytuva gali varikliuka sudegint,man taip buvo
strigo o valyt reikejo,kol nuvariau pas meistra kelis km sako jau karstas buvo |
aš tavo vietoje lupčiau visą valytuvo mechanizmą, jį visą paberčiau, išplaučiau ir naujai sutepčiau ir pamirščiau ilgam visas bėdas. Bet kelionėje be įrankių to nepadarysi
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:56. |