![]() |
2 Attachment(s)
Taivat, mano masiniokas su 16 ratukais, atrodo tragiskai :( :(
|
Citata:
|
Tavo tiesa, skardos, visai nekas , as po ziemos sezono pardavinesiu situos ratus.
|
normaliai visai atrodo
|
fenix per daug parinas,aisku kad norma :) geriau nei kalpokai
|
Gal ir jusu tiesa, perdaug i galva imu :D
Gerai tas masiniukas atrodo, kita savaite tvarkysiu sparna galini, nes sausio menesi tech, tai del sito nepraleis. |
Citata:
Nesinervuok-pagalvok ir pasiziurek kiek masinu ziema vazineja su R17 ir didesniais....manyciau reta pamatysi. O Norgej nepraeina techo su vadinamu "fermeriu suvirinimu"(silverio plionke) ?:xx:Cia del idomumo paklausiau,nes vistiek gi tokiu nesamoniu nedarysi,bet jei ka blogiausiu atveju gali bandyt:xx: |
ne ne. :D aisku viskas daroma garaze bus, tam kad neplistu rudys dar labiau, kol vasara i lt grysiu ir meistrui atiduosiu.
Beje norejau paklausti, mazdaug kiek galetu kainuoti e300 variklis su deze pravodke ir tt. Galvoju ka daryti, ar keisti varikli, ar ta pati kapitaliai perrinkti ir pasilikti prie 2.3. Idomu kiek kainuotu darbai, ???? |
a labai litais apsepes esi? :)
Citata:
|
Na ne , bet norisi masiniuka susitvarkyti :) taip kad nieko netruktu . Del to ir klausiu , kiek visa tai kainuos mazdaug :)
|
jei del parudijusio sparno bijai,kad technikines nepraeisi,tai kas bus kai idesi 3.0 motora,vietoj savo ?
|
Reikes truputi damoketi ir viskas. Seip skirtumas nera didelis, jau siuo klausimu domejausi
|
Citata:
|
Jo del fignios knisasi jie cia, o del matoro atvaziuoji i vegvesena pasakai kad pakeitei varikli, tipo anas uzlinko , ir tt. Israso naujus dokus , viska ka neoriginalaus dedi i masina, varaisi i vegvesena uzpildai dokumentus, ir bedu nera, o jei lauki tech, oi bedu turgus prasideda su jais,
Tai kas man atsakys, kiek mazdaug man tas variklio keitimas su deze atseis?? Ar visgi kapitaliai sutvarkyti senaji ir tiek reikalu ??? |
Citata:
|
Citata:
|
Pas mane 2.3 automatas, noras butu triju litru varikliukas, su utomatine deze.
|
Citata:
|
Citata:
|
O ar atkreipet demesi kiek cia Norgei masinos kainuoja, ???? 3.0 mersiukas cupas 100 stuku kronu :D :D ir tai nepacios geriausios isvaizdos tas masiniokas, man mazumele pigiau kaip bebutu buvo pirkti is draugo ,
|
galvojau ziauriau bus :D
Speju reikia ieskot kazkokio uzlinkusio merso lt, ir ji naudoti kaip donora |
Citata:
Ai ka as cia sneku-pats ir prisipirkes uzsiemimo turiu:xx: |
Citata:
|
Citata:
|
kiek ivairiausiu drambliuko svajotoju esu mates, ne vienas dar nepakeite is silpniausio i galingiausia varikli, kalbos ir lieka kalbom. pardavei, nusipirkai kokia nori ir ramu
|
Skaitau ir mastau, gal ta pati sutvarkius butu gerai, labai jau jis vargsas priduses kazkoks, gaza spaudi, pagalvoja dar, paskui begejasi, aisku juk ne sportine masina, bet visvien, kazkaip man truksta tos traukos. O sita modeliuka reikia sutvarkyti idealiai, nes jis uzsibus pas mane ilgokai, as taip bent manau.
Kas liecia dugna , jokio surudijimo ar puvesiu, skyliu, Man atrodo kad jis gerai i sona gaves buvo, nes gerai paziurejus ir spalva jo skiriasi nezymiai, bet matosi,, del to ir pradejo galas rudyti. Del to ir kvarsinu jums galvas, ieskau geriausio sprendimo, ka ir kaip daryti. Kai turejau celica bedu nebuvo, japona mazumele ikandes buvau, varikli pats keiciau, paprastas neatlaike, djau is gt4 su turba, o ten buvo geris, ejo kaip pasiutus. O vat mersiuka kaip priversti begti sparciau neisivaizduoju, ka daryti, ar varikli keisti, ar ta pati hyminti, ar dezeje problema, kai saltas eina kai pasiutes, pasyla, ir ate, ir seip pirmas begis labai jau skaudziai persimeta, stipriai jauciasi, o kiti svelniai. Zodziu Gelbekit kolegos, padekit rasti optimalu ir prieinama sprendima. |
perkaitines gal buvai kad saltas eina pasiutes o siltas nebe
|
Lt kokia norejau , tokia urejau, is silpnesnio idejau labai galinga, Dariau pats viska, as nemegstu pasvajot ir uzmirst, jei noriu, ieskau sprendimo, o jis visuomet atsiranda, tik reikia daugybes nuomoniu patarimu, o reziume rezulatas gaunasi puikus:)
|
Sito pasakyti negaliu, nes jau tokia paemiau.
|
Bicius uzsispyres kai,kad as:xx:Sekmes tau
:) |
Aš tau siūlau dėti 3.0 24V motorą su tinkamais agregatais. :) Man atrodo mažiau nesąmonių bus nei tuos E klasės motorus pritaikant. Dar paskaičiavus gal reduktorius atitiktų ar padarytų geresnę akseleraciją. :) O galios tikrai turės tas motoriukas. :)
|
o gal paprasciausia,nusipirkt koki nori E320,persivirint savo coupe numeri ir vuale :fire:.
jei sakai niekas nesikabineja,sakysi motora pakeitei ir perdazei. |
3 Attachment(s)
Taigi , siandien parvyko mano magiukas. Primatavau, pagal viska turetu labai graziai isideti:) Na kaip bus ziureim :)
|
Tai jau nuo snd gyvensi masinoj?:xx:
|
Ne , namai tam yra :P :D prie zmonos :D
|
Citata:
Man tai dar toli iki savo AVH-6300BT:( |
kodel toli ? man atsiunte per 4 dienas. Navigacija tikrinau, na veikia puikiai :)
|
Citata:
|
Ah vat kame beda, na tada lauksim kada pas tamsta parbegs :D
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:29. |