![]() |
Citata:
|
Rawwslt, nečiupinėjau rankoj tai nežinau. To braukytuvo ta vandenį stumiamoji dalis silikoninė, jei kaercher antgalis irgi panašus, tai veiktų tikriausiai irgi, bet jei tą įrenginį žiūriu tai neatrodo patogus, nes lanksti jungtis labai trumpa.
Realiai aš to braukytuvo mylimai mašinai nerekomenduočiau. Yra reali galimybė, kad jei automobilis neteko apsauginio sluoksnio ir dar neduokdie vėjuota sausa diena pasitaikė, tai dulkelės paliks mikro įbrėžimus. Dirbtinės odos ir aš naudojau paskutiniu metu. Bet man su ja irgi baisu dėl įbrėžimų. Aš asmeniškai rinkčiausi mikropluošto gaminį. Melionai, žinok pas mus auto priežūros suvokimas labai siauras. Nėra tikrai tos taisyklės, kad jeigu visur naudojama, tai žiauriai gerai. Vien faktas, kad beveik visose savitarnos plovyklose naudojama chemija skirta fūroms valyti daug ką pasako :confused: Braukytuvo kainos net nežinau, čia VIKAN gamybos, kažkokioj parduotuvėj kaina 16€, tai už kokius 10€ galiu laisvai atiduot. Iš esmės tai jo naudojimas suteikia daug džiaugsmo :D Vanduo labai lengvai nubėga, surenka puikiai. Tik rizika subraižymo lieka. |
Dėl vaško tai labai didelis kiekis, o dar kai skiedžiasi kaip sakei 1:50 arba 1:100, tai pats supranti tokį kiekį išnaudoti tik sau tai ....
|
Gyeon Silk Dryer
Pats naudoju ir draugam ikisau, visi iki vieno patenkinti. Realiai nera geresnes sluostes - vienu perbraukimu surenka 99,9% vandens, jeigu automobilis vaskuostas tuomet visa 100% Jeigu susiorganizuojate grupini pirkima padarysiu 10% nuolaida nuo zemiau pateitos kainos. https://mysonaxshop.lt/lt/mikropluos...iovinimui.html P.s pavidolio nubraukejas irgi liuks, BET reikia labai atsargiai su juo, nes braizo tai jis labaiiiiii lengvai (isbandyta savo kailiu). |
Citata:
Dar ir dėl technologijos pasiklausiu, nes realiai valymo procesas nėra toks paprastas, mes ir programas renkam ir produktus tokius, kad pasikeistų tinkamai ir krūvis paviršiaus ir chemijos gerai sąveikautų. Tik čia dar ne mano sritis, tai primiršau visas detales :geda: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
P.S. Dėl 0.01% tikrai gundo visus nusivaškuot automobilį :D |
Citata:
|
Pirkau šią vasarą šluostę, tai esu patenkintas, tik galėtų būti didesnio dydžio. Nes turiu kito gamintojo (Meguiars) tai gal dydis koks 100x150.
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:53. |