MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   400E - Mercedes-Benz E200 (W124) (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=4959)

Tomskis 2011-07-14 13:41

as ne tau sakiau, o liudui, nes pas ji tokia pat beda buvo, vaziavo zvakiu pirkt, as tai manau, jei benzu dirba tvarkingai, tai problema tik dujose gali but. nes jei butu zvakes , laidai ar pan, tai ir benzu patrukciotu ar dar kas nors

400E 2011-07-14 14:22

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 157047)
as ne tau sakiau, o liudui, nes pas ji tokia pat beda buvo, vaziavo zvakiu pirkt, as tai manau, jei benzu dirba tvarkingai, tai problema tik dujose gali but. nes jei butu zvakes , laidai ar pan, tai ir benzu patrukciotu ar dar kas nors

Nu iš dalies galima buvo galvot, kad žvakės galėjo būt, nes dujos vistiek lepesnės, ant jų dirbant daugiau visokių nesamonių išlenda, ko ant benzo nepamatytum dar kurį laiką.

mikis 2011-07-14 15:50

pas tave duju sanaudos isaugo ? ar benzo? dar klausimas isaugo kada? gal neticia ratus pasikeitei i kokius riebesnius? atsimenu sakiai kad pas tave netiesiogines, ar gali padarit fotke savo duju reduktoriaus? gal pas tave tiesiog duju membrana jau atitarnavo savo, ir liko nebe membrana o plasmases gabalas

400E 2011-07-14 17:46

Citata:

Pradžioje rašė mikis (Post 157057)
pas tave duju sanaudos isaugo ? ar benzo? dar klausimas isaugo kada? gal neticia ratus pasikeitei i kokius riebesnius? atsimenu sakiai kad pas tave netiesiogines, ar gali padarit fotke savo duju reduktoriaus? gal pas tave tiesiog duju membrana jau atitarnavo savo, ir liko nebe membrana o plasmases gabalas

Atsiversk 7 puslapi sitos temos, ten yra nufotkinta visa mano dujine iranga. O sanaudos isaugo duju aisku, ant benzo nevazineju, tik uzvedimui jis, tai nepajusciau jei ir padidetu sanaudos :)

mikis 2011-07-14 18:33

praverciau akym :) ir matau paprasta reduktoriu, susizinok kokios jis firmos ir nusipirk membranas, pasikeisi per 30min, viska labai paprastai ir lengvai, poto del sventos ramibes galesi pas bet koki dujininka nuvaziuoti kad pareguliuotu jas, bet abejoju kad reikes, beja dar klausimas a pas jus labai karsta? gal kokia kondiske naudot pradejai? ar kitoj degalinei dujas pili ? nes man klaipedoj gyvenant BP ir Orlean skirtumas 50km eidavo miesto saligom su pilnu baku :/ BP maziau nuvaziuodavau

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 157085)
Atsiversk 7 puslapi sitos temos, ten yra nufotkinta visa mano dujine iranga. O sanaudos isaugo duju aisku, ant benzo nevazineju, tik uzvedimui jis, tai nepajusciau jei ir padidetu sanaudos :)

liudas777 2011-07-14 18:37

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 157052)
Nu iš dalies galima buvo galvot, kad žvakės galėjo būt, nes dujos vistiek lepesnės, ant jų dirbant daugiau visokių nesamonių išlenda, ko ant benzo nepamatytum dar kurį laiką.

Nu jo, aš taip pat galvojau. Iš esmės tai ir pasikeitė šiek tiek sąnaudos, nes mano žvakės neaišku prieš kiek metų buvo keistos, bet pagrindine beda kaip buvo taip ir liko. O dujininkai nieko nepareguliuos, jeigu reduktorius užsikišęs tai jį pravalius turėtų dingti bėdos. :)

Beje nenagrinėjau tavo dujų sistemos nuo a iki z, bet žinau kad buvo kažkas kitas parsivežęs su tokia nesąmoninga įranga, tai pakeitė ten kaikurias dalis ir dabar aptarnauja kiekvienas dujininkas. ;)

Tomskis 2011-07-14 18:37

pusbrikas kai pakrapste savo jegom reduktoriu, tai poto teko pas druliauska vaziuot, kita galva pirkt ir motora perrinkinet, kai jau nuemem ismetimo kolektoriu, tai isbego is jo visas antifryzas :D kaip sakant, nemoki kisti, nereikia listi

400E 2011-07-14 18:38

Citata:

Pradžioje rašė mikis (Post 157094)
praverciau akym :) ir matau paprasta reduktoriu, susizinok kokios jis firmos ir nusipirk membranas, pasikeisi per 30min, viska labai paprastai ir lengvai, poto del sventos ramibes galesi pas bet koki dujininka nuvaziuoti kad pareguliuotu jas, bet abejoju kad reikes, beja dar klausimas a pas jus labai karsta? gal kokia kondiske naudot pradejai? ar kitoj degalinei dujas pili ? nes man klaipedoj gyvenant BP ir Orlean skirtumas 50km eidavo miesto saligom su pilnu baku :/ BP maziau nuvaziuodavau

Nu kondika beveik kas dien naudoju, ryte dar nereikia bet po pietu jau jungiu, bet ir su kodiku man tiek pernai neimdavo ir pradzioj vasaros dar normaliai imdavo, cia tikrai nesusije, del duju taip pat, nes pilu tik statoile, nes su orlean arba lukoilo dujom ima 1-1.5 ltr daugiau, o ir tos statoil kolonkes tik dvi kuriose piluosi, viena pakeliui i darba, kita pakeliui iki vaiko darzelio, tai kituose tenka labai retai kada pilt. O kaip ta membrana pakeist ir kur ja nusipirkt???

mikis 2011-07-14 19:13

pradziai suzinok kaip vadinasi tavo reduktorius, ant sono parasita turi buti, kai grisiu is darbo paieskosim, o pasikeisti labai paprasta, varztus atsuki per puse paleidi, idedi kita, ir opa

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 157097)
Nu kondika beveik kas dien naudoju, ryte dar nereikia bet po pietu jau jungiu, bet ir su kodiku man tiek pernai neimdavo ir pradzioj vasaros dar normaliai imdavo, cia tikrai nesusije, del duju taip pat, nes pilu tik statoile, nes su orlean arba lukoilo dujom ima 1-1.5 ltr daugiau, o ir tos statoil kolonkes tik dvi kuriose piluosi, viena pakeliui i darba, kita pakeliui iki vaiko darzelio, tai kituose tenka labai retai kada pilt. O kaip ta membrana pakeist ir kur ja nusipirkt???

DTM 2011-07-14 20:02

Tavo Nerijau vietoi jei tiek bedu su tom dujom, nafik ismesciau tas "viryklines" dujas ir susideciau taskines, kadangi bakas yra ir magistrales atvestos neturetu ten baisiai daug kainuoti. Naujas reduktorius kompas ir purkstuka. I kokia 1200Lt laisvai itilptum.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:10.