MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   MB1 Forumas (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=110)
-   -   Dėl MB1 forumo naršymo (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=836)

Asterix 2015-01-03 22:41

nu cia tie visokie sucentravimai ir kiti panasus dalykai, tai pat citavimai kartais cia susimakaluoja, tai net nepacituoji normaliai o i citata susideda tas pranesimas

Artunas 2015-01-03 22:44

Gal nereiktu perdaug gilintis į vieno forumiečio prašymus, kurie neturi jokio konkretumo. Jei prie to prisidės daugiau forumiečių, ir aišku svarbiausia bus sukonkretizuota, tuomet ir ieškosim sliekų.

Artunas 2015-01-03 22:46

Citata:

Pradžioje rašė Asterix (Post 372863)
nu cia tie visokie sucentravimai ir kiti panasus dalykai, tai pat citavimai kartais cia susimakaluoja, tai net nepacituoji normaliai o i citata susideda tas pranesimas

Kolkas matau tik tavo asmenines kaip vartotojo problemas, o ne forumo.
Paprastas paaiškinimas tam, daugiau niekas su tokiom problemom nesusiduria ;)

Tomskis 2015-01-03 23:05

net taisyklese parasyta kad prie paspaudziant Siusti pranesima, pirmiau reik paspausti perziureti pranesima, kad matytum ar gerai pacitavai ar ne, nors as nesuprantu kaip ten jus cituojat kad klaidu priveliat ir gaunasi nepacituota, o privelta, bet itariu kad pritrinat teksto be reikalo, o reikia tik savo teksta zemiau parasyt ir fsio. Tokias klaidas as pataisau, nes cia foruma tobulink ne tobulines, nuo zioplumo vaistu nera

Apple 2015-01-03 23:09

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 372868)
net taisyklese parasyta kad prie paspaudziant Siusti pranesima, pirmiau reik paspausti perziureti pranesima, kad matytum ar gerai pacitavai ar ne, nors as nesuprantu kaip ten jus cituojat kad klaidu priveliat ir gaunasi nepacituota, o privelta, bet itariu kad pritrinat teksto be reikalo, o reikia tik savo teksta zemiau parasyt ir fsio. Tokias klaidas as pataisau, nes cia foruma tobulink ne tobulines, nuo zioplumo vaistu nera

Spaudziu LIKE :) reik patobulinti ir padaryti Like mygtuką naują :D

Per 3 metus nesu nei kart neteisingai pacitavęs. Savaime blogos citatos neatsiranda. Tiesiog per skubėjimą nutrinama dalis teksto (kodo) ir taip gaunasi nesamonė :) čia ne forumo bėda o vartotojo.

vampyras 2015-01-03 23:14

forumas naudoja vBulletin mes naudojam 3 versija, galima iki 5 updeitinti.
kainuos apie 800€ grubiai. norintis susimesti tik sakykit. :)

ViliusD 2015-01-03 23:17

Nezinau viskas cia normaliai, prie ko reikejo priprasti tai prie youtubo talpinimo o siaip man cia viskas ok

Tomskis 2015-01-04 00:19

as isvis sena stiliu naudoju, man idealiausias variantas, cia tik ka galima butu dadet, gal stiliu daugiau, nes naujas man nepatinka,o senam kitiem nepatinka.

Lengvas 2015-01-04 01:17

pareigunui sarabanai susisuko po svenciu ir tiek + savaitgalis. neuzpyk :D man tai cia geriau ir but negali, kitur kur nueinu i forumus, nieko nesuprantu ten, painu. cia moku zinute parasyt, iskaitau srifta ir tvarka! :)

Asterix 2015-01-04 11:03

jo xebra cia tik mano nuomone, per ilgai uzsisedejau kiturt ir ten pripratau

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:01.