MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

dejwis 2014-08-01 07:41

O tai kas tas mersas supuves , tipo lygis kazkoks ? :juokiasi:
Is tokiu pasakymu pats parodai savo moralini veida, visos kitos masinos nemasinos ir kas jas vairuoja nekokie, o vat su supuvusiais mersais tai jau socialiniai lyderiai tik vazineja :juokiasi:

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 345732)
o tu dar poto parodai visu gražumu savo kultūros ir socialinį išsivystymo lygį. gaila, kad tokie moraliniai veidai mersus vairuoja.

alteroja 2014-08-01 07:52

Citata:

Pradžioje rašė dejwis (Post 345736)
O tai kas tas mersas supuves , tipo lygis kazkoks ? :juokiasi:
Is tokiu pasakymu pats parodai savo moralini veida, visos kitos masinos nemasinos ir kas jas vairuoja nekokie, o vat su supuvusiais mersais tai jau socialiniai lyderiai tik vazineja :juokiasi:

tavo intepretacijos visai į kitas lankas net nejuokingos. niekad nebuvo mersas man vienintelė mašina.

dejwis 2014-08-01 08:00

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 345738)
tavo intepretacijos visai į kitas lankas net nejuokingos. niekad nebuvo mersas man vienintelė mašina.

Tu gal pazodziui bandyk perskaityt, o ne interpretuoti, as ir nesakau, kad vienintele masina, bet kad jas vairuoja tik melyno kraujo atstovai ir kiti negali tai 1 tavo postu auksciau matosi, esu ir seniau tai is taves girdejes :bum:
Kaip ir tavo nuomone apie kitos markes masinas pvz vw ir pan ;)

ir uzteks offtopiko ;) :policija:

alteroja 2014-08-01 08:05

Citata:

Pradžioje rašė dejwis (Post 345740)
Tu gal pazodziui bandyk perskaityt, o ne interpretuoti, as ir nesakau, kad vienintele masina, bet kad jas vairuoja tik melyno kraujo atstovai ir kiti negali tai 1 tavo postu auksciau matosi, esu ir seniau tai is taves girdejes :bum:
Kaip ir tavo nuomone apie kitos markes masinas pvz vw ir pan ;)

ir uzteks offtopiko ;) :policija:

vagenų ir toyotų nepernešu - visa kita ok.
o pagal daugumos forumiečių pasisakymus, tai žmonės matosi ne chamai, ko bnv forume nelabai sutikau, kai pats turėjau e46.
kaip bebūtų, statistinis lietuvis nesirenka merso.

a-1 2014-08-01 08:19

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 345741)
vagenų ir toyotų nepernešu - visa kita ok.
o pagal daugumos forumiečių pasisakymus, tai žmonės matosi ne chamai, ko bnv forume nelabai sutikau, kai pats turėjau e46.
kaip bebūtų, statistinis lietuvis nesirenka merso.

Jio, ce visi neformalai sulinde:)

KK 2014-08-01 08:25

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 345732)
o tu dar poto parodai visu gražumu savo kultūros ir socialinį išsivystymo lygį. gaila, kad tokie moraliniai veidai mersus vairuoja.

Faktas, kad ne tau reikėtų vertint mano socialinį ar išsilavinimo lygi )))

Nėra vietos kur nebūtum pakomentaves, reikia ar nereikia visur taves čia pilna... Juokingiausia, kad tavo komentarai nesudaro brandaus, išsilavinusio asmens įspūdžio...

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 345675)
tokie komentatoriai, kur tik sugeba spalva ir ratus pakomentuot tai yra verti demesio, tiek pat, kiek ir karksincios varnos lauke. :D

O tu vertas dėmesio su pliku, traktorium, ducho spalvos w220 ? haha

pucenas 2014-08-01 08:30

Citata:

Pradžioje rašė KK (Post 345746)
Faktas, kad ne tau reikėtų vertint mano socialinį ar išsilavinimo lygi )))

Nėra vietos kur nebūtum pakomentaves, reikia ar nereikia visur taves čia pilna... Juokingiausia, kad tavo komentarai nesudaro brandaus, išsilavinusio asmens įspūdžio...

O tu vertas dėmesio su pliku, traktorium, ducho spalvos w220 ? haha

Hebra, neizeidinekit viens kito ;) abu vazinejet su tripereis tik pas viena duho spalva pas kita ne. Tai kame bedos ;)

justinasm 2014-08-01 08:32

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 345747)
Hebra, neizeidinekit viens kito ;) abu vazinejet su tripereis tik pas viena duho spalva pas kita ne. Tai kame bedos ;)

:laugh:

Hunter 2014-08-01 09:00

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 345747)

Grynai vienodom masinom vazineja :D tik pas viena R18, tai jau ledas, nors daugiau stovi nei vaziuoja, o babkes i masina byra tukstanciais

O siaip kas liecia mano komentara, tai reiketu nesusireiksmint cia kai kam, paaiskinau situacija, kad tam kas su ja vazines ir kas ja rinkosi yra nusisikt ant tu nuomones kurie bus lauke, nes tas kas rinkosi ir rado tobula varianta pagal savo kriterijus sedi viduje.
P.S. vazinesiu ne as

exxon 2014-08-01 09:24

baikit su ta duchu spalva nuuu.. :D
senais laikais budavo geras "bnv forumas", tokia parodija, gal kas prisimenat? berods po herbu buvo parasyta - ciole, pederastke i pitaks an duju :D cia nieko neizeidziant, primine :))

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:30.