![]() |
|
Citata:
I uzduota klausima "Naudotas „Mercedes-Benz CLS“ ar naujas „VW Polo“?" atsakoma, kad CLS neblogai, bet E klase yra praktiskenis pasirinkimas... :ohne: |
:thumbsup:
Citata:
|
jo mane irgi prajuokino, kalbejo apie polo su cls, o poto e klase prikiso :D
|
dyla ne paskirstymo veleneliu, o balancinio veleno zvaigzdute :)
|
tai kad apie polo ten isvis nieko neraso,,, :gone:
|
super auksto lygio straipsnis )) kai nebera apie ka rasyt, tai gaunasi tokie vat straipsniai..
|
kaip manot, ar verta pirkt lenkijoj gamintą apdailą? man iki pilnos amg trūksta vienos galinės arkos praplatinimo. kaina 30 svarainių.
|
Citata:
|
http://www.15min.lt/naujiena/gazas/g...1-473542?cf=df
taip turbut nesigaus sitam zmogeliukui? |
tai gal ir priregistruos, bet apie tech apžiūrą gali pamiršti manau. nebent viską tvarkingai perdarys.
|
padarytu tech apziuras pas dyleri,tai praeitu no problem, nes tokia ja pagamino, svarbu techniskai tvarkinga. Dar gi nori padaryti kitose salyse atliekamas tech apziuras galiojancias, tai nuvaziuos i lenkija kokia ir praeis
|
faras vis tiek turės pasikeisti. šiaip tai čia nesamonė tie dešiniavairiai.
|
tai ir pas mane kieme nuo pavasario stovi 3 auto,bet as isgirdau kaip sitam zmogui neregistravo,tai visai nelindau i akis-tai reikstu ir as galiu registruotis?
|
gali bandytis skambintis. bet šiaip reiktų sulaukti regitros dyriko įsakymo. nes šitas nutarimas įpareigoja dyrikui rašyt įsakymą. per kiek laiko turi parašyt nepasakysiu.
|
taigi rase dvi savaites nuo vakar,arba apskundzia nutarima arba ji priema.
|
už šlamančius galima sutvarkyt viską. kolega planuoja registruot perdarytą anglą.
|
Citata:
|
tai pazek ant bako dangtelio, daznai buna trys matmenys surasyti. o siaip padangos pagal ratlankio matmenis parenkamos
|
ant abieju uzsides 205/60 arba 195/60. Ratlankis dzin, plotis praktiskai tas pats
|
Citata:
|
Sviki, kas turit mb1.lt lipduku ? reikia ant naujojo aparato :taip:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
gal kas turi elektriniu langu mygtuka viena parduot 88 metu w124 ? buvau gaves is w124 bet ten naujesnis ir netiko
|
gal kas motociklų padangom prekiaujat ?
|
kokiu ismatavimu reikia?
|
priekis 100/90 R19, galas 120/90 R18
|
|
Čia M'kės apdaila?
|
seni iprociai :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Tox ne i tema klausimas? Kiek turi buti pigiau km kaina, kad kviestis "irisa" taxa?
|
Nesupratau klausimo :D
|
Citata:
|
Nu musu pigiausias taxi, oficialiai:
Visa para mieste 1.70 Uzmiestis 2.50 Is gatves 5.00 (arba pagal susitarima) |
Citata:
Klausiu an kiek pogiau turi buti km kaina, kad vaziuoti su jariu, jai uz ta pacia kaina gali vaziuoti su 211, bet va matau kaina kaip vilniui tikrai gera :good: |
Romerta kiek zn ten apie 3.5lt uz km
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:20. |