MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

simaso 2021-04-27 20:36

tik bėda ta, kad pajaust tą luxury premium vairavimo malonumą, reikia bent v8 :)

pucenas 2021-04-27 21:17

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 541741)
pucenai, jei pradėsiu valgyt kebabus ir vairuot 2,2 dyzelį, tada ir būsiu tas "kas antras" :)

A supratau. Kad man dievas duotu tiek sveikatos. Dar koki 10 - 15 metu. Pratraukti. Ir pamatyti kaip simaso vaziuoja su kokiu 3 cilindru toyota :)

simaso 2021-04-27 21:25

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 541748)
A supratau. Kad man dievas duotu tiek sveikatos. Dar koki 10 - 15 metu. Pratraukti. Ir pamatyti kaip simaso vaziuoja su kokiu 3 cilindru toyota :)

norėčiau, kad mane pamatytum važinėjanti su porsche 911 ar kažkuo panašaus :)

Artunas 2021-04-27 21:59

Mercedes koncernas tai ne vaikų darželis, tai didžiulė industrija su didžiuliais pinigais bei didžiuliais akcininkų lūkesčiais. Simaso, tu gal ir norėtum būt kietas roko muzikantas, važinėt po pasaulį su gastrolėm, kurt muzika ir nieko daugiau. Bet dėja, tenka ir kitokios duonos paragaut, ar ne?

Jei yra paklausa, pasiūla visada atsiras. Kaip kadaise sakė Žąs, jei publika nori kad męs dainuotume "Septyni ožiukai" , męs grosim juos, mum valgyti irgi reikia.

masterkame 2021-04-27 22:05

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 541750)
Mercedes koncernas tai ne vaikų darželis, tai didžiulė industrija su didžiuliais pinigais bei didžiuliais akcininkų lūkesčiais. Simaso, tu gal ir norėtum būt kietas roko muzikantas, važinėt po pasaulį su gastrolėm, kurt muzika ir nieko daugiau. Bet dėja, tenka ir kitokios duonos paragaut, ar ne?

Jei yra paklausa, pasiūla visada atsiras. Kaip kadaise sakė Žąs, jei publika nori kad męs dainuotume "Septyni ožiukai" , męs grosim juos, mum valgyti irgi reikia.

:ploja:

simaso 2021-04-27 22:15

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 541750)

Artūrai, visa tai aišku turbūt visiems, bet ką aš norėjau pasakyt, kad merso prestižas yra gerokai mažesnis, nei seniau, ir Mersas pats pasirinko tokį kelią. Bentley ar Rolls Royce kažin ar sukurs konkurenta WV Golfui, nes yra kitokia vizija, kuri man asmeniškai labiau patinka, nei merso :) Galėčiau duot nevieną pvz su kitais brandais su kitais gaminiais, kur vieni išlaiko perstižą - gamina mažiau, parduoda brangiau ir visi nori, o yra kas gamina daug, kad visiems įtikt ir nėra jų produkcija tokia geidžiama, nors ir populiari :)
P.S. gastroliuot aš noriu kuo mažiau, nes tai tikrai vargina, labiau man patinktų SEL'o modelis, keli koncertai per metus už brangiai :))

Modestas_ 2021-04-27 22:18

Ar fraze ,,kiek anglisku masinu siandien yra angliskos" neskamba kaip anekdotas ?

masterkame 2021-04-27 22:20

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 541752)
Artūrai, visa tai aišku turbūt visiems, bet ką aš norėjau pasakyt, kad merso prestižas yra gerokai mažesnis, nei seniau, ir Mersas pats pasirinko tokį kelią. Bentley ar Rolls Royce kažin ar sukurs konkurenta WV Golfui, nes yra kitokia vizija, kuri man asmeniškai labiau patinka, nei merso :) Galėčiau duot nevieną pvz su kitais brandais su kitais gaminiais, kur vieni išlaiko perstižą - gamina mažiau, parduoda brangiau ir visi nori, o yra kas gamina daug, kad visiems įtikt ir nėra jų produkcija tokia geidžiama, nors ir populiari :)
P.S. gastroliuot aš noriu kuo mažiau, nes tai tikrai vargina, labiau man patinktų SEL'o moddelis, keli koncertai per metus už brangiai :))

nu pamenu pries gerus 5-10 metu ferrari direktorius sake jog nebus jokio SUV po musu zenklu nes mes mados nesivaikome, mada vaikosi mus.. ir kur buves kur ne buves ruosiamas pristatyti naujasis SUV'as.. taip, kad sunku pasakyti kas bus rytoj. As ir niekad nebuciau pagalvojas jog taip greit mersas AMG zenkla kartu su 63 pakabins ant 4bangerio su hibridine pavara... liudna kaip automobiliui myletojui, bet yra kaip yra.

Modestas_ 2021-04-27 22:22

Bentley SUV, irgi vienas pavyzdziu.

simaso 2021-04-27 22:36

Citata:

Pradžioje rašė Modestas_ (Post 541755)
Bentley SUV, irgi vienas pavyzdziu.

tai yra prabangus modelis su normaliu varykliu ir skirtas ne vidutiniajai klasei, o mersas kaip tik taikos į "vargšus". Gla, glb, glc, o dabar ir maybach "ne tokiems turtingiems"

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:50.